Седмичен хороскоп за 4 – 10 юли (ОВЕН)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 4 до 10 юли в семейството ви ще се разговаря относно професионални или бизнес проблеми, които притесняват с някой от вас.

Те могат да ви касаят лично или да са проблем на ваш брачен партньор, родител или дете.

През тази седмица ще ви бъде трудно да изпълните плановете си свързани с различни ремонти или подобрения в дома, затова не насилвайте нещата и не разваляйте настроението си.

През тези седем дни различни срещи или гостувания на хора в дома ви ще ви въздействат емоционално като натоварване или стрес. Това може да ви постави в деликатна ситуация, ако позволите на емоциите да контролират разума ви.

През тези седем дни ще имате интересни съновидения свързани с хора, които познавате (тоест не е задължително те да бъдат ваши роднини).

Целта на едно такова съновидение е да ви даде някаква информация и дано вие да я приемете правилно и да я запомните.

През тази седмица ще обмисляте някои предстоящи покупки за вас или за дома си и ще се постараете добре да планирате бюджета си, за да избегнете евентуални затруднения.

По-младите представители на този зодиакален знак ще направят голяма промяна в плановете си поради възникване на нови обстоятелства в живота им или в страната, където живеят.

От Astro.velida.net

Четете още: