Седмичен хороскоп за 4 – 10 юли (РИБИ)

зодиакален знак риби

През седмицата от 4 до 10 юли от вас ще се изиска да намерите разрешение на спорни или конфликтни ситуации, които може да имат връзка с предстоящо пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.

Семейните пътувания тази седмица ще бъдат по-сложни и натоварени с напрежение.

През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на човек, най-вероятно някой, когото познавате лично. За съжаление на този етап няма да има яснота относно неговото или нейното състояние.

През тази седмица ще се наложи да обърнете поглед към свои минали планове, идеи или отношения, които сега ще имат своя шанс за развитие. През тази седмица много по-ясно ще виждате възможността те да ви донесат някаква полза или приятни преживявания.

Проекти, с които сте били ангажирани преди време, но които са претърпяли неуспех или загуба, сега ще имат благоприятно време за развитие, прогрес и успех. Ако сте били търпеливи и сте запазили постигнатото, то сега с лекота ще имате възможност да продължите с тези ваши планове.

Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или отношения, които ви създават тревога и безпокойство. Възможно е през тези седем дни да разберете, че сте преувеличили ситуацията, която всъщност съвсем не е толкова драматична.

През тези седем дни може да ви разстрои или разочарова новина или телефонен разговор.

От Astro.velida.net

Четете още: