Седмичен хороскоп за 4 – 10 юли (СТРЕЛЕЦ)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 4 до 10 юли вниманието ви ще ангажира събитие свързано с жена от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица мнозина ще имат очаквания свързани с пари или с уреждането (получаването) на важни документи. Нещата ще се реализират успешно за вас, но е възможно да продължи като развитие и през следващата седмица.

През седмицата ще получите някаква полза от човек, с когото работите заедно или сте съмишленици в някаква обществена или политическа кауза. Вероятно това ще бъде човек, когото познавате и на когото ще можете да разчитате за коректност или професионализъм.

Въпреки надеждата, която имате за благоприятното развитие на ваш план или начинание, през тази седмица ще преминете и през моменти на песимистични и депресивни настроения.

В любовен план са възможни недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща Възможно е един от партньорите да прояви егоизъм в определена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да е причина за кратки или окончателни раздели.

Като цяло родените под знака на Стрелец ще могат да очакват нещо хубаво като преживяване, свързано с пътуване. Ще имате полезни контакти с хора, които живеят надалеч. Ще имате благоприятна седмица за начало на ново познанство свързано с общи интереси и занимания.

По-емоционалните от вас могат неочаквано да провокират неприятен конфликт.

От Astro.velida.net

Четете още: