Коментар в ПИК: Лена отмъщава за Киро – пуска компромати за триъгълника Кокорчо – Спецов – Наско

Лена и Кокорчо

Колаж ПИК

Тая семейно-кланова банда суингъри трябва да бъде изметена спешно от публичния ни живот и достъпа до държавни ресурси!

Самозабравилите се ко*елета в момента се изживяват като жертви. По нощите любовницата Лена Бориславова бълвала статуси из фейса си под влияние на определени субстанции.

Радев бил „политик от миналото“, бъдещето принадлежало на Кирил…

„Политикът от миналото“ ги изстреля в политиката, дължат му всичко, само че благодарността им е най-малко присъща. Както и доброто възпитание.

Лена Бориславова трябва да се оттегли в манастир, за да търси опрощение на греховете си. Разби едно семейство и се опита да разбие цяла държава.

Друга от весталките във властта – Кокорчо, се заканил да „продължи битката с чекмеджетата и Мата Хари“.

Мата Хари във варианта на „промяната“ е Мата Космата. Лена Бориславова. Кокорчо да се огледа първо около себе си и да си опича акъла – Мата Космата сега е много уязвена, че детронират любимия й, способна е на крайности. Като нищо ще отпуши цялата си агресия в посока Кокорчо, ще го припознае за източник на страданията си.

Очакваме приятелски огън под формата на компромати за гей изцепките на финансовия министър и за любовния триъгълник, в който злощастно е попаднал заедно със Спецов и министъра на културата.

Предстои мелодраматичен сблъсък Бориславова – Василев с непредвидими за бандата последици. Най-вероятно ще се изтребят взаимно, което е добър вариант за България.

Автор: Данка Радева, ПИК

Още по темата:

Лена с „мъдър“ пост във „Фейсбук“: Радев е минало, Петков – новото време