Георги Марков със смразяваща прогноза пред ПИК за неизбежна ВОЙНА и за нов кабинет Петков, менажиран от Сорос!

ВАРНА новини лого

Георги Марков, снимка gong.bg

Президентът връчи проучвателен мандат на Асен Василев за сформирането на нов кабинет в рамките на този парламент. От „Промяната“ усилено работят по пробиването на още депутати от други парламентарни партии, чрез които да си гарантират 121 гласа и Василев, известен и като Кокорчо, да успее да реализира мандата и да стане премиер.

Преди дни, България клекна и свали ветото на Македония. В Скопие обаче продължават с провокациите срещу нашата страна. 

Може ли да се реализира нов кабинет с Асен Василев като премиер, къде ще е мястото в него на Кирил Петков и какви действия трябва да се предприемат от българските власти, за да се оправи срамния и позорен акт със сваленото вето – агенция ПИК потърси за коментар бившия депутат от Великото Народно събрание Георги Марков. С него разговаря Ивайло Атанасов:

– Г-н Марков, известен сте с точните си политически прогнози, като „изборите до дупка“, да речем. ПП определи Кокорчо за премиер и той получи мандат от президента да го реализира. Близо са да намерят 121 депутати да гласуват второто правителство на „Промяната“. Ще успеят ли или избори на есен?

– Иво, то правителство може да се избере и с 62 гласа, зависи от кворума. Би било нормално да отидем на избори на есен, естествено без песен. Личното ми мнение, че американците на Байдън няма да ни разрешат (аз съм за американците на Тръмп). Това значи, че ще има кабинет Петков.

– Защо Петков, след като е номиниран Кокорчо?

– Защото Петков ще взима решенията. Той има мандат от Байдън, а това значи на Сорос. Този мандат е публичен и не е оттеглен. Василев ще е премиер де юре, а Кирчо де факто. Кирчо, Лена и сие са соросоид под индиго. Те са Кирчовци.

В следващите дни парламентът ще е бакалница. Ще се купуват депутати, те и без това са анонимни повечето. Така ще има нов соросоиден кабинет, който да доведе България до украинизация.

Иво, а защо викате на Василев Кокорчо? Според мен Атанасов от ДСБ, агент на БСП, е по-изцъклен. Аз му викам Контето. Той е суетен и има вкус, при това облича се в синьо…

– В пост във Фейсбук твърдите, че войната е неизбежна и тандемът Петков-Василев може да я провокира. Но Нинова тогава ще развали коалицията…

– Нинова имаше уникален шанс да спаси България от Сорос, национална катастрофа и война. Щеше да остане в историята. Тя пак ще остане, но като нарицателно.

Луканов доведе Сорос през 1990 г. и го набута без наем в НДК. Освободи Отворените му общества от данък и му даде 500 000 долара от бюджета в най-гладните години на прехода. В края на 90-те след, среща в Будапеща, Иван Костов го награди с орден “Стара планина“. Министър Караджов става първи партизанин.

И днес Корнелия, с гласовете на скапалото се БСП, слага партизаните на Сорос на власт. Тя ще е основно виновна за националната катастрофа и участието ни във войната, която е неизбежна.

– Защо неизбежна?

– Сорос е американският специалист по Украйна. Той мина 90-те и вече официално легитимира сина си Александър като водач на “Отворено общество“. Първата публична и широко отразена изява мина тази седмица. На практика той оповести решението. САЩ и НАТО ще влязат в Украйна. За целта ще трябва да се задейства член 5 от Договора на НАТО – Русия да посегне на страна членка, като бъде предизвикана. Както и да погледнеш, Кирчовците са най-подходящи за провокация.

– Вие сте юрист от висок ранг. Какво трябва да направим, след като Народното събрание гласува падането на македонското вето на базата на френски документ, който едностранно след това Макрон измени и общата ни история с македонците вече е заличена. Какво мисли един конституционен съдия?

– Парламентът трябва да преобсъди и прегласува ветото предвид новите  обстоятелства, едностранно наложени от Макрон. Вчера, по повод руските дипломати, всички се клеха, че сме суверенна държава. Ами не може да сме суверенни за Путин и несуверенни за Макрон. Суверенитетът е един.

Сега чрез ПИК се обръщам към управляващите и всички депутати: отворете си очите, наострете си ушите и гледайте снощния грандиозен митинг в Скопие, който ще се повтори тази вечер. Той е срещу френския документ, при това ревизиран. За да ги заинтригувам, веднага привеждам един цитат: “Партизани не преговарят со фашисти!“.

Уважаеми Нова и Би Ти Ви. Правото на информация на гражданите е основно конституционно право. При това – неотменимо! Митингът в Скопие е довечера. Пратете екипи, за да го отразят. Ако не – Кирчо да ви помогне, той е ваш. Скопие е по-близо до София, отколкото Солун – правителственият самолет за 30 минути ще отиде. Тамън и Весела Чернева ще качите да види плодовете на своя труд.

Президентът Радев дано се сети да вдигне юмрук и прати кадрите на Макрон. Между другото Макрон клекна на ултралевите радикални американски комунисти. До месеци Европа ще е в колапс, заедно с Украйна. САЩ и Русия ще обявят реми, като навремето Фишер и Спаски. Слаба Европа, осакатени Украйна, нещастна България. Това ни чака!

pik.bg

Прочетете още:

Руски самолети прибраха натирените от България агенти (СНИМКИ)