Убиецът-футболист прикриван от властта?

Арест.

Кадър БНТ

„Георги Семерджиев – онзи, който помете и уби минувачите на “Черни връх” и “Арсеналски”, е сочен за гравитиращ около “София-Запад”. Имал дело за наркотици – не зная прекратено или не! Според мои източници, Семерджиев е свидетел по едно от делата срещу Ради Ланеца! Бил “кошаревец” на Гешев и затова е бил пазен! И ето ти резултата! Мъртви минувачи…“, твърди Димитър Стоянов – един от редакторите на bird.bg.

Той направи още скандални разкрития, публикувани в личния му профил във Фейсбук.

„За момчетата от снимка пък ми беше потвърдено, че са съпричастни към някакъв случай на хулиганство. Членове на “София-Запад” били нападнали и били били цивилни полицаи, без да знаят какви са! Ама високопоставени полицаи. Ей така, за купона! Това станало в Созопол!“, споделя още Стоянов за случая от морето от преди дни.

„Подозира се, че тези от снимката са извършители. Кадрите са от нощта на инцидента. Възможно е обаче те да са само свидетели, а други членове на тяхната група да са извършителите. Членовете на “София-Запад” са със странни протекции напоследък. А все по-често се появяват като свидетели по дела, за които прокуратурата няма никакви доказателства. И защитават тезата на обвинението“, завършва Димитър Стоянов.

lupa.bg

Прочетете още:

Повдигнаха обвинение – от 5 до 20 г. затвор за убийството на двете момичета в катастрофата