Бизнесмен оцеля по чудо след нападение

ВАРНА новини лого

Сандански бизнесмен оцеля по чудо, след като е нападнат в гръб на улицата, на метри от парк „Свети Врач“, под сградата на Държавно горско стопанство в Сандански. 

Иван Попов, който има бизнес с ковано желязо, е нападнат и ограбен от три момчета. Инцидентът е станал малко след 5.00 часа на ул. „Никола Вапцаров“, която се намира по протежението на парковата зона в Сандански, пише struma.bg.

Нападателите са му нанесли първо удари в областта на главата, продължили да го удрят и след като паднал на земята. Откраднали са чантата му с пари и лични документи и мобилния телефон.

Ето какво разказва той:

„Както всяка сутрин, и тази тръгнах от вкъщи към 5 часа за цеха, който се намира в другия край на града, до кръговото. Минах сградата на Горското и малко преди стълбите за парковата зона бях ударен. Първо в гръб, усетих удари в областта на главата. След това се свлякох на земята. Няколко минути съм бил в безсъзнание. Когато дойдох на себе си, лицето ми бе в кръв, имах болки в главата. Избърсах кръвта от лицето си и тръгнах надолу. Стигнах до автогарата. Едното кафене бе отворено и седнах там. Жената, която продаваше, ме познава и ми каза, че изглеждам много зле. Тогава покрай автогарата премина патрулна кола. Аз махнах на полицаите и те слязоха и дойдоха при мен. Попитаха ме какво се е случило. Аз им казах, че бях нападнат и ограбен. Те ми предложиха да се кача в колата и да отидем в полицейското управление. И така направих. Качих се с колата и ме закараха в управлението. Там бе извикан екип на Спешна помощ, за да бъда прегледан и превързан“.

Novini.bg

 

Прочетете още: 

Наркоман с 5,11 промила алкохол в кръвта въртя волана