Четирима задържани във Варненско след катастрофа и сбиване между роднини

ВАРНА новини лого

На 14.07., около 19,40 ч., в гр. Долни чифлик е възникнал скандал, след ПТП между роднини на участниците в инцидента. Непосредствено след това, са извършени силови-хулигански действия от група мъже, спрямо роднини на едната потърпевша в катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство по чл.321 от НК под надзора на Варненска Районна прокуратура.

С цел задържане на извършителите и профилактиране на лица от активния криминален контингент – по линия силови действия и престъпления срещу личността, вчера – 22.07., бе проведена специализирана полицейска операция. Тя бе под ръководство на сектор „Общоопасни престъпления“ към отдел „ Криминална полиция“ от ОДМВР – Варна. Към криминалистите бяха присъединени и екипи на Охранителна полиция, както и служители от сектор „Специализирани тактически действия“. Незабавната реакция на полицаите, доведе до задържането на четирима мъже от Долни чифлик на 22, 24, 25 и 28 г., съобщават от варненската полиция.

Проведени бяха необходимите оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално- следствени действия с цел документиране престъпната дейност на задържаните. Мъжете са доведени в ареста за срок до 24 ч. На същите са повдигнати обвинения, а работата по случая продължава под надзора на ВРП.

ВН

Прочетете още:

28-годишен изчезна безследно, потънал е вдън земя (СНИМКА)