От ПИК: Кирил Петков спретна пищно парти на изпроводяк в Министерски съвет

колаж

Колаж: ПИК

Министър-председателят Кирил Петков спретна пищно парти на изпроводяк в Министерски съвет, видяха фоторепортерите на агенция ПИК. 

В последната си седмица начело на държавата Петков събра администрацията си на градински купон на „Дондуков“ 1, което продължава и в този момент.

Освен цялата администрация, на прощалната забава присъстваха шефката на кабинета му Лена Бориславова. Впечатление направи, че двамата не бяха поканили останалите министри, а само служителите, които работят в Министерски съвет.

За партито Киро и Лена са извикали специален кетъринг. Огромна маса с хапки и скъпо вино са сред почерпката от премиера и шефката на кабинета му към служителите в Министерски съвет. Храните и напитките бяха докарани от голям хладилен бус в ранния следобед.

Малко след 17.30 часа отиващият си премиер изнесе реч пред администрацията, а това най-вероятно бяха и последните му думи към тях, тъй като се очаква в началото на следващата седмица президентът Румен Радев да назначи служебно правителство, което да замени сегашното.

С речта на Киро беше сложен и край на официалната част на партито, което за премиера продължи с чаша вино в ръка и смях с глас, видно от снимките на ПИК.

Част от посетителите недоумяваха дали Киро плаща масрафа от собствения си джоб, или всички е от бюджета на МС.

Междувременно издателят на ПИК Недялко Недялков бе приготвил подаръци за купона – пици за Киро и Лена (тъй като щатният им разносвач е в ареста) и еленски рога на Мирослав Иванов.

pik.bg

 

Прочетете още: 

От ПИК: Тошко Йорданов вдигна лют скандал на Би Ти Ви! Обвини Петков и Василев в корупция