Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – ДЕВА

дева

През седмицата от 1 до 7 август ви предстоят контакти, гостувания и срещи с хора от семейството ви или с хора, които имат някаква роднинска връзка с вас. Те може да внесат временно объркване в ежедневието ви, донякъде с проблемите, които носят със себе си или поради техния темперамент.
Събития в живота на приятел, колега или съученик ще са повод за някаква тъга, разочарование или други силни емоции.
Могат да ви изненадат пари от мъж или чрез мъж да получите важна за вас новина от финансов характер.
През тази седмица може да имате динамична комуникация по телефон или чрез писма с хора, които живеят или работят в чужбина.
Може да получите важна новина или информация, предложение или покана чрез хора от друг град или държава.
През този период ще имате ангажимент свързан с имот или имущество, като това може да касае ремонт, уреждане на право на собственост, покупко – продажба и др.
Ако имате юридическо дело от имотен характер, тази седмица едва ли ще разрешите проблема си.
Очаквайте радостна новина свързана с бременност или с раждането на дете в друго населено място.
Сега може да имате късмет в едно пътуване или да получите покана за пътуване.
Тази седмица като цяло носи повече семейни ангажименти, свързани с различни приятни или неприятни поводи.
Разбира се, ще има и такива от вас, които ще предпочитат да прекарват свободното си време в компания с други хора и семейните задачи или отговорности (ако имате такива) ще остават почти винаги на заден план.
Момчетата и момичетата ще присъстват на едно събиране свързано с момиче или с жена. Възможно е да имате специален ангажимент свързан с такава личност, който ще изиска едно по-отговорно отношение и изпълнение от ваша страна. Като цяло през тази седмица много по емоционални преживявания ще имат момичетата от този зодиакален знак, което обаче носи риск и от повече грешки или прибързани, необмислени решения.
Мъжете ще преминат през някои моменти на объркване, несигурност или нестабилност. През тази седмица много ще се влияете от всякакъв вид информация, независимо от нейния източник и дали тя е истинска, или е една от тези фалшиви новини, които свободно циркулират в интернет пространството. Внимание ще изискат финансови, професионални или бизнес отношения с хора родени pод знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Жените ще поемат по-голямата отговорност при изпълнение на различни задачи и планове свързани с дома или семейството. През тази седмица може да ви ангажира разрешаването на някакъв проблем свързан с родственик, който има труден или сприхав характер. Възможна е появата на нов човек в семейството ви, включително нов домашен любимец. В кръгът ви от съседи ще се обсъждат действията на човек, който създава проблеми на хората, които живеят в близост до него.