Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – ЛЪВ

лъв

През седмицата от 1 до 7 август ще имате благоприятно време за разрешаване на проблеми или изостанали задължения свързани с имущество или други семейни дела.
През тази седмица ще ви зарадва помощ или внимание от страна на човек, който живее в друго населено място.
В началото на август ще имате възможност да постигнете много като разчистите решително неприятни хора от обкръжението си или стари проблеми.
През този период може да се ангажирате със събитие свързано с възрастен човек, който може да е ваш роднина, съсед или от семейството на ваши приятели.
Ще следите с интерес или със съпричастност събития в живота на мъж, който ще преживее важно събитие или промяна.
Тези от вас, които през тази седмица са в процес на професионална трансформация да внимават с кого работят, с кого се обвързват. Като цяло разчитайте повече на самите себе, ако това е възможно.
Събиране или посещение в дома ви ще ви зареди с нови положителни емоции и преживявания. Може да ви споделят радостна или полезна за вас информация.
Някои от изненадите през тези седем дни ще са свързани с неприятности в семейството ви. Те може да засягат отношенията с партньора ви или с роднини от негова (нейна) страна.
Здравословните проблеми, които могат да възникнат ще изискат едно по-динамично или продължително лечение.
Момчетата и момичетата да са особено внимателни към здравословните си неразположения и да не омаловажават значението на лекарските предписания и съвети. През тази седмица може да преживеете една раздяла или загуба, чието значение ще се разбере по-късно в бъдещето ви. Очакванията ви за тази седмица могат да бъдат свързани с някакви покупки или придобивки лично за вас, нещо на което определено ще може да се зарадвате.
Мъжете ще имат интересна седмица на прогреси и напредък в личните си и професионални дела. Ще може да разчитате на късмет, но ще трябва да се надявате и на собствените си усилия и амбиция. През тази седмица ще имате полезен или интересен за вас разговор, среща или ангажимент с мъж на 35 години.
Жените ще преминат през седмица, която може би няма да запомните с някакви специални събития и преживявания. Това обаче, с което ще се ангажирате, също ще бъде важно за вас. В повечето случаи основните ви дела и задачи ще бъдат свързани с вашия дом или със семейно имущество.