Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – ОВЕН

овен

През седмицата от 1 до 7 август ще бъде добре да се концентрирате върху благоприятното развитие на семейните ви планове и дела. През тези седем дни ще бъде добре да планирате и действате по конкретни задачи свързани с близки хора.

През седмицата ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца.

През седмицата мнозина ще останат неудовлетворени от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място.

През тези дни има вероятност за конфликт с човек от дома ви, който ще има неприятно развитие, тъй като ще провокира спомени за минали ваши грешки или прегрешения.

В работата ще бъде важно да се стабилизирате и да развиете отношенията си с ваши колеги или клиенти.
През тази седмица избягвайте големи физически или психически натоварвания.

През седмицата има вероятност от среща или разговор с жена, която може да бъде по-възрастна от вас или на по-висока обществена позиция.

На мнозина ще им се наложи да вземат решение, което ще касае вашите доходи или спестявания.

Момчетата и момичетата ще се опитат да мислят по-рационално и с насочен поглед в бъдещето за своята финансова стабилност, възможностите да работят добре платена работа независимо от възрастта си. Добре да знаете, че възможностите ви няма да са много големи, и се опитайте да приемате реалността такава каквато е, без да изпускате дори малките шансове да си осигурите някакви доходи.

Мъжете също ще бъдат силно заинтересовани от настоящата си или бъдеща професионална позиция или реализация. Работата ви ще бъде важна за вас и вие ще вложите много енергия в стабилизирането на позицията си, или в търсене на по-добра работа, но без да напускате тази, с която сте ангажирани в момента. Много силно влияние през тази седмица върху вашите решения или съдействие за постигане на важни постижения ще има от страна на жена, която ще разполага с някаква власт или е на добра позиция.

Жените ще бъдат раздвоени между задълженията, които ще имат в дома и в семейството си, и тези които са свързани с работата или бизнеса. В това няма нищо необичайно, но през тази седмица товара, който ще носите ще бъде много по-голям, и напрежението ще ви повлияе по един или друг начин. Хубавото е, че все пак ще успеете да се справите със задачите си, най-вероятно и с помощта на други хора. Това няма значение, а постигнатите резултати.