Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – РАК

Рак.

През седмицата от 1 до 7 август бъдете подготвени за по-големи разходи. Финансово това може да се окаже една нестабилна седмица, но едва ли ще преживеете някаква финансова криза.

Важното е през тези седем дни да не допускате паника или напрежение вътре в себе си, както и в отношенията си с други хора.

Седмицата вещае различни преживявания свързани със здравето на роднина или приятел.

През седмицата ваша приятелска връзка може да бъде причина за различни проблеми или да ви натовари с негативни емоции.

Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, тогава вложете енергията си към разрешаване на проблемите, които имате.

Вероятно ще имате конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Ще можете да постигнете успехи единствено благодарение на вашите собствени усилия.

През седмицата направете селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само ви натоварват със собствените си проблеми и оплаквания.

Седмицата носи хубави преживявания в любовта.

За някои от вас тази седмица ще предложи възможност за ангажимент, който ще ви донесе допълнителен доход. Не е голяма печалба, но ще бъде в полза на личния ви бюджет.
Момчетата и момичетата ще преживеят изненада свързана с ваша стара или неочаквано нова романтична връзка.

Това ще бъде благоприятно за вас време за разрешаване и изчистване на финансови притеснения или неуредици.
През тази седмица може да ви зарадват различни новини или предложения, които ще подобрят положението ви. Подобни събития ще ви заредят с оптимизъм и по-голяма увереност за бъдещето ви. Разбира се, както винаги, така и сега вашата активност ще има решаващо значение.

През тази седмица обаче бъдете внимателни, когато някой ви потърси с молба за помощ. Време е реално и трезво да преценявате възможностите си, както и хората около вас.
За мъжете седмицата вещае радостно събитие свързано с дете. Възможни са също така събития свързани с раждане на дете, рожден ден или имен ден, въобще празник, който ще изиска подаръци и много настроение.

Мнозина от вас ще преживеят радост свързана с нов дом на дете/внуче, вила, кола или друга голяма материална придобивка.

Любовния ви живот през тази седмица може да бъде много интересен, романтичен и изненадващ, както ако имате създадена вече връзка, така и ако сте неангажирани и търсещи своята любов.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за предложение за брак, за организиране на романтична изненада на партньора ви и др.

За жените тази седмица носи вероятност от получаването на неприятна новина свързана с хора, които познавате, и които най-вероятно живеят в друго населено място.

През тази седмица ще преживеете разногласия или раздяла с приятел, с когото отдавна имате различни цели и приоритети в живота.

През тази седмица съдбата ще ви предостави уникални (важни) възможности за развитие и прогрес на лични или семейни дела.

Очакват ви ангажименти свързани с повече срещи и разговори от семеен или бизнес характер.