Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – СКОРПИОН

скорпион

През седмицата от 1 до 7 август ще ви изненада новина, предложение или документ, които ще определят развитието на ваши планове до края на това лято.
През тези седем дни несемейните представители на зодиакалния знак Скорпион ще могат да поставят началото на ново приятелство, романтична връзка или ще преживеят една любовна авантюра.
Ще проведете разговор с интимен или брачен партньор, който ще има връзка с бъдещето на вашите отношения.
Инцидент или неприятна случка на работното ви място може да създаде напрежение в колектива ви.
През този период ще възникнат грижи за собственото или на близък човек здраве. Вероятно ще ви се наложи посещение или лечение в болница.
През тази седмица ще можете да се зарадвате на придобивка в дома си. Ще вложите време и енергия в една промяна свързана с дом или имот, който притежавате.
Мнозина ще получат покана за сватба или семейно събиране, където ще отидат с подходящ подарък.
През тази седмица мнозина ще получат неочаквана покана или предложение. Не бързайте да приемате или да обещавате, дайте си време да обмислите по-внимателно нещата преди да дадете отговор.
През тези седем дни някои от вас ще имат емоционални сънища свързани с хора от Отвъдното, чието значение ще се опитат да разгадаят. Интуитивно ще усещате, че съновидението ви не е случайно.
През седмицата ще имате повече семейни отговорности и задачи за изпълнение. Не ги отлагайте, защото няма кой друг да свърши тази работа вместо вас.
Момчетата и момичетата ще имат финансови отношения с жена, като е възможно да получите пари от нея или да уредите други някакви дела с нея.
Ще ви разстрои внезапно събитие в училище или на работното ви място, което може да има връзка с ваш съученик, колега, ръководител или да касае ангажиментите, с които ще се ангажирате през тези седем дни. В някои случаи може да преживеете ситуация, която да доведе до някаква промяна в собствената ви позиция или работа.
Мъжете има вероятност да влязат в конфликт заради имот или имущество, нова покупка или други материални проблеми с човек от семейството си.
Ще се зарадвате на събитие в личния живот на човек, който е ваш роднина или близък приятел.
Възможна е покана за събиране свързано с юбилей, годеж или сватба.
Някои от вас ще са притеснени около здравето или развитието на лични проблеми на син, брат или друг родственик.
През тази седмица ще бъде добре да насочите вниманието си към подобряване финансовата ситуация в семейството и осигуряване на по-добри или регулярни доходи.
Жените ще бъдат разочаровани или разтсроени от действията на човек, който ще действа нелоялно, злонамерено, без да мисли за последствията от своите действия.
Тази седмица вещае неприятна новина свързана с момче или с мъж.
През тези седем дни ще обсъждате покана за гостуване, за среща или събиране от важен характер.
Ще имате ангажименти с важни документи, или ще събирате полезна, важна за вас информация.