Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – СТРЕЛЕЦ

стрелец

През седмицата от 1 до 7 август ще се фокусирате върху организирането на ваши лични или финансови документи, паспорт, банкови карти и др.
Може да възникне временно притеснение около пари, в отношенията ви с хора от семейството.
През тази седмица ще сте обект на специално внимание от страна на човек, който ще се опита да ви зарадва с подарък или с друг жест на внимание.
Ако имате деца, това може да се окаже един важен период за тяхното развитие, успехи. Може да имате повод за събиране свързано с тях.
През седмицата очаквайте новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Неприятностите, които ще възникнат в дома или в работата ви, няма да ви изненадат. Ще имате очакване за тях или ще са резултат на ваша стара грешка, необмислени действия и др.
През този период ще преживеете тъга, депресия или други негативни емоции поради събития свързани с ваша близка жена (най-вероятно от семейството ви). Като цяло пред вас е един емоционален седемдневен период, с неочаквани, но кратки моменти на напрежение.
През седмицата неочаквано ще разкриете тайна, лъжа или друга користна постъпка от страна на човек, когото познавате лично. Такова едно събитие ще ви накара да преосмислите отношенията си с тази личност.
През седмицата може да ви се наложи да разчитате в семейните си ангажименти на жена от семейството: майка, баба, сестра, дъщеря и др. Вероятно е събиране свързано с жена: приятелка или роднина.
Голяма част от родените под знака на Стрелец ще са в период на промени, които може да не са толкова явни, да се случват вътре в тях, в мисленето им, в нагласите им за бъдещето и др.
Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за развитие на романтична връзка с партньор от друго населено място или от чужбина.
През тази седмица може да имате разговори или да планирате различни неща свързани с предстоящо събиране, среща или друго важно мероприятие.
През този период може да се разочаровате от действията или думите на съседи, приятели или хора, които живеят близо до вас.
Ще ви зарадва новина свързана с допълнителни пари в семейния ви бюджет.
Мъжете могат да следят развитието на романтична или брачна връзка на приятели или роднини. Възможно е събитие свързано с тяхна предстояща сватба, годеж, раждане на дете, но и не е изключена раздяла за тези, които имат твърде сложни и проблематични отношения.
През седмицата ще ви изненада неприятна новина свързана със здравето на човек, когото познавате.
Мнозина ще са свидетели на емоционален срив в живота на приятели, които преминават през труден период от живота си. Възможно е това да има връзка с някаква загуба или раздяла в техния живот.
На голяма част от жените им предстои промяна поради напускане или преместване на ваш колега, ръководител, бизнес партньор или клиент поради различни причини.
През седмицата ще се обмисля пътуване по семейни причини, събиране на семейства за лятната ваканция и др.
Някои от вас ще посрещнат роднина от далеч, който ще дойде на гости или се прибира завинаги в родината си.
Жените ще са склонни да проявят по-голяма щедрост към близките си хора през тези седем дни.
Разбира се, ще имате достатъчно настроение за любов, нежност и ласки стига да имате подходящ партньор до себе си.