Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – ТЕЛЕЦ

телец

През седмицата от 1 до 7 август ще ви изненадат различни събития свързани с човек от фамилията ви.

Ще възникнат неочаквани разходи, но ще бъдат за хубаво и ще ви донесат някаква приятна емоция.

Притесненията ви през тези седем дни могат бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите с нетърпение.

Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да проявите търпение и да не създавате излищно напрежение около себе си.

Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще даде отражение върху настроението ви през седмицата.

Тези седем дни ще бъдат важен период за вашата кариера или за професионално ви израстване или обучение.

Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познавате.

Успехи в живота на ваши приятели ще са повод за поздравления или малко празненство.

В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и толерантни както към настоящия си партньор, така и да избягвате опити да възродите минали отношения, които вече са изживели времето си.

През тази седмица мнозина ще преживеят много емоционално и болезнено една лъжа или опит да бъдат въвлечени в нечии манипулативни действия.

Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна и успешна седмица, в която всяко нещо, което има смисъл във вашия живот ще се случва с лекота и обратното. В случай, че попаднете в някакво затруднение, отново добре обмислете своите планове и цели и не притискайте събитията да се случват по вашия начин, тъй като вие не знаете по какъв начин ще ви повлияе техния резултат. Ще бъде добре да внимавате в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Kозирог или Дева, които няма да бъдат много толерантни към вашите емоционални пориви и желания.

Мъжете през тази седмица трудно ще намират правилната посока за развитие на своите планове и цели и това ще повлияе не само на вашето настроение, но и на физическата ви форма. Ще смятате, че другите не ви разбират, не ви помагат или ви се противопоставят за дребни неща. Успеете ли да избегнете едно такова състояние или едностранно виждане на нещата, то ще имате възможност да насочите енергията си в една много по-добра посока и в края на седмицата да се почувствате доволни от постигнатото през тези седем дни.

Жените ще могат да постигнат стабилност в живота си и сигурност само ако всичко във вашия материален свят e стабилно и не ви носи проблеми, или нови ангажименти. Грижите, които ще трябва да положите за да си осигурите този комфорт могат да бъдат по-големи от това, което физическото ви здраве позволява. По този начин сами може да бъдете причина за някои здравословни неразположения, които ще преживеете през тези седем дни.