Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – ВЕЗНИ

везни

През седмицата от 1 до 7 август важна роля в живота ви през тази седмица ще изиграе едно приятелство с жена или общите ви действия за една кауза.
През този период ще имате очакване за получаване на една сума пари, като в действителност ще получите друга (по-малка или по-голяма). Тази ситуация едва ли ще предполага спор или конфликт, тъй ще е резултат от възникването на неочаквани обстоятелства.
През тези седем дни се пазете от разочарования, които могат да възникнат поради ваши нереални или прибързани очаквания.
Ще преживеете радостно събитие свързано с човек, най-вероятно от кръга ви роднини.
Тази седмица може да ви донесе успех в развитието на едно ново начинание или промяна.
Това обаче ще бъде един неблагоприятен период за съдебни или юридически ангажименти. Възможно е отлагане, забавяне или друго неблагоприятно за вас развитие.
През тези седем дни с любопитство и търпение ще наблюдавате опитите за хитруване на една личност, която е свързана със семейството ви. Наясно сте с нейните/неговите лъжи и с лицемерничето им, но засега поради различни причини ще се въздържите от ответни действия.
В края на седмицата може да приемете, че сте имали едно продуктивно време, тъй като ще сте се възползвали от възможностите да реализирате по-голяма част от своите планове и очаквания.
Като цяло през седмицата ще имате ведро и оптимистично настроение (или поне ще се стремите да поддържате такова). Ще имате интересни или специални преживявания с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.
Момчетата и момичетата ще са по-скоро пасивни, търпеливи и изчакващи развитието на важни събития. През тази седмица няма да избързвате с решения и промени, и когато възникнат такива те ще са добре обмислени от вас. Тази седмица ще бъде интересна за вашия любовен живот, особено ако търсите сериозна романтична връзка.
Съвета ми е не бързайте да оценявате всяко ново познанство само по външния вид на човека или някои други фактори, които не покриват вашите очаквания. Дайте време на това познанство да се развие и вие да опознаете по-добре човека, преди да вземете окончателно решение.
Мъжете нека да бъдат по-внимателни при уреждане на стокови или имотни отношения, където могат да възникнат прояви на нечестност спрямо вас или да ви заблудят в нещо, което вие ще откриете много по-късно.
Това ще бъде благоприятно време за ангажименти и за реализиране на планове свързани с ваше собствено дете или за работа и мероприятия свързани с деца.
Ще имате удачно време да вземете някои важни решения свързани с бъдещото образование, с професионалното развитие или развитие на заложби на собственото ви дете или на млад човек от семейството ви.
Жените ще имат по-динамична комуникация с приятели и познати от различни градове и държави. Ще създадете много познанства, някои от които ще бъдат романтични, други на професионална основа или на база общи интереси и хобита.
Здравето на жена от кръга ви роднини ще създаде притеснения или ще изиска грижи за даден период от време. Не е изключено лечение в болница или специален вид терапия.
През тази седмица ще възникне събиране или ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена от семейството ви.
На някои от вас ще им се наложи да се погрижат по-сериозно за здравето си, което ще бъде нестабилно през тази седмица.