Седмичен хороскоп за 1 – 7 август – ВОДОЛЕЙ

водолей

През седмицата от 1 до 7 август някои от по-интересните събития, които ви предстои да преживеете, ще имат връзка с бременност, с дете или с млад човек от семейството.
Преди всичко става дума за хора, с които не живеете под един покрив.
Възможно е събиране в дома или в семейството ви свързано с рожден ден, юбилей, годеж или сватба и др.
През тази седмица ще имате срещи и разговори, които ще са свързани с обсъждане на интересно предложение за работа или бизнес, реализацията на важен за вас проект и др.
През този период ще получите новина свързана с важно събитие в живота на млад човек.
Очаквайте подарък или получаване на права върху някакъв вид собственост.
През седмицата ще преживеете конфликт с човек, на когото сте споделили ваша лична информация, която поради наивност, лековерие или недомислие ще стане достояние на други хора.
Тази седмица ще е добър и успешен за вас период в професионален план, с добри доходи или добро развитие на бизнеса ви.
Мнозина от вас ше имат по-големи разходи свързани с дете или внуче.
Момчетата и момичетата ще се наложи да се разграничат от действията на съиченици или колеги, които са се злепоставили неприятно със своите действия и решения.
Тази седмица ще изиска от вас някои решителни, трудни действия, които могат да ви конфронтират с други хора. По-важното е да сте честни и откровени в действията си. Мнозина ще се зарадват на една важна покупка на техника или друга полезна вещ.
Мъжете ще планират различни съвместни действия с други мъже, които могат да бъдат ваши родственици, колеги, приятели и др. Ще имате много повече ангажименти през седмицата, които често ще бъдат свързани с обща дейност, или чието развитие ще зависи от действията на други хора. Възможни са грижи или ангажиране с някаква услуга важна за мъж от семейството ви или от кръга ви роднини.
Жените трудно ще се преборват с лошото си настроение или с песимизма си относно развитието на някои събития или отношения през седмицата. Напрежението, на което ще сте подложени вътре в себе си, ще има връзка с ваши лични страхове, предизвикани от лоши спомени, неприятни преживявания в миналото и др. През седмицата внимание ще изискат отношенията ви с жена родена под знака на Стрелец, Овен или Лъв.