Обвиняват областният управител на Варна, лицето на „ПП“, Благомир Коцев в злоупотреба със служебно положение и връзки с мафията (журналистическо разследване)

Благомир Коцев, Рубин Коцев

Колаж "Афера"

„Как се източва Областна управа – Варна от частна адвокатска кантора по схема копи пейст – „Кирил Петков – Лена Бориславова“. Как областният управител на Варна Благомир Коцев, който уж „бори“ „мафията“, чрез фирмите си върши незаконни действия.“ и още за „Генезиса с мафията, Коцеви и Иво Гела.“ – За всичко това можем да научим от мащабното журналистическо разследване на сайта „Афера„.

Авторите на разследването обещават да разкрият „истинския облик на „новото“ лице, натрапено на Варна като областен управител от ПростоКировци и най-вече от фамилия Лорер“ и пътя на Благомир Коцев „през мафията и Иво Гела до „Продължаваме Промяната“

От сайта обещават да разберем истината за „Кораба „Царевна“ и безумните действия на правителството, което извърши, за да прикрие схемите на кръга „Овърсийз“, свързан с фамилията Коцеви и „ПП“.

„Новата“ мафия – Тони Мафията, гаджето на Асен Василев, Лорер и Коцев в ресторант „Хоризонт“. Заверата. Защо пробутват Благомир Коцев за кандидат кмет на Варна, въпреки че и досега ДАНС му отказва допуск до класифицирана информация.“ и още: „Защо днешния „борец срещу мафията“ от „ПП“ Благомир Коцев не е бил такъв „борец срещу мафията“, когато наистина е трябвало…“

Ще следим за вас разследването на колегите и ще ви информираме своевременно за хода на разследването.