Намиране на перфектната рокля за подарък

рокля

Въпреки че диамантите са прекрасни, според нас роклите са най-добрият приятел на едно момиче. Те са адаптивни, удобни и приятни. Има прекрасни варианти на рокли за всеки тип тяло, което Ви позволява да изглеждате и да се чувствате чудесно.

Ето нашия прост метод за намиране на идеалната оригинална и маркова дамска рокля за Вашия тип тяло.

За да можем да определим идеалния Ви стил или стилове рокля е добре да се срещнем по средата – в областта на талията Ви! Да знаете къде и как Ви приляга талията на роклята ще бъде от решаващо значение за намирането на идеалната рокля за Вашата форма на тялото. Повярвайте ни!

Намерете талията си:

 

Имперска талия

Имперските рокли са прилепнали по бюста, подобно на А-линията. Основната разлика е, че вместо да придобива ясно изразена ъглова форма от бюста надолу, имперската просто прелива.

Друго предимство на тази визия е, че тя е подходяща почти за всеки. Имперските рокли ще Ви помогнат да подчертаете бюста и да намалите обема навсякъде другаде, ако сте с форма на ябълка или сте с по-извити форми. Този стил, особено с дължина макси, ще Ви помогне да подчертаете силуета си, ако сте по-дребни. Имперската рокля, гарнирана с една зодиакална гривна ръчна изработка ще завърши вашата перфектна и неотразима визия.

 

А-линия

Прилепнали по талията, роклите тип „А“ постепенно се разширяват към края. Магията на тази форма се състои в това, че тя може едновременно да минимизира средната част на тялото, бедрата и ханша, като същевременно подчертава бюста (в зависимост от деколтето). Не случайно по-голямата част от роклите за шаферки са с А-образна форма: тя приляга най-добре на всеки тип тяло. Добрата новина е, че роклите с А-образна форма се предлагат в много повече варианти, не само от тежък розов сатен, така че всъщност ще можете да носите този стил многократно!

 

Ниска талия

Тази визия обикновено кара хората да си спомнят за роклите през 20-те години на миналия век. Ние обожаваме този стил в мини дължина, защото той леко го модернизира. Роклята с по-ниска талия не трябва да Ви обгръща в нито една област, ако искате да изглеждате добре с нея. Когато тя виси свободно, изглежда най-добре. Когато се носи от атлетични, слаби, набити фигури с малка извивка на бедрата, този стил изглежда фантастично.

 

Макси

Тази дължина е най-удобният стил за рокля и изглежда страхотно на всички типове тяло. Ако сте по-атлетични, носете по-разголена и неглиже визия. Ако сте по-дребнички, може да изберете по-прилепнала кройка или да добавите колан. Освен това коланът, носен на талията или под бюста от закръглени жени, ще подчертае формата им, без да прикрива най-добрите им черти. Като алтернатива можете да използвате макси туника, която да замени роклята.

 

Открийте формата си

Трябва да имате поне два от тези стилове в гардероба си, защото има толкова много възможности.

 

Какво означава fit & flare?

Fit & flare е вечен стил, който изглежда страхотно на почти всеки. Този класически стил има втален корсаж, който се разкроява точно под бедрата. Той подчертава положителното и прикрива отрицателното, за да се получи балансиран, строен силует. Благодарение на балансираните си пропорции тази рокля е наистина подходяща за почти всеки тип тяло. Тя може да доведе до по-ясно изразена талия при дамите тип „ябълка“. Допълнителната извивка ще обгърне атлетичните форми. Освен това вталената рокля подхожда идеално на формата тип пясъчен часовник заради начина, по който изглежда на закачалката.

 

Какво е рокля тип „shift“?

Роклята тип „shift“ има доста правоъгълна форма и е известна още като рокля-колона. Този стил определено е прост и удобен, защото не е втален. Роклята тип „shift“ е чудесен избор за бизнес облекло.

За тези типове тела роклята тип „shift“ е най-подходяща:

Роклята тип „shift“ стои чудесно на атлетични, ябълковидни, дълги и слаби фигури, особено когато е съчетана с токчета.

Формата тип пясъчен часовник може да не успее да покаже извивките си в този стил, тъй като той не е проектиран да се пристяга с колан.

 

Какво представлява роклята с маншет?

Кройката на роклята с маншет ѝ придава форма и прилягане (обикновено в областта на бюста). Този модел има приятен балансиращ ефект и е идеален за коктейлни партита и вечерни срещи.

За тези типове тела роклята роклята с маншет е най-подходяща:

Фигурите тип пясъчен часовник обожават тази визия, защото тя изтъква всички техни най-добри черти и подчертава по-тясната им талия.

Тъй като може да придаде вид на извивките, този стил рокля може да се носи и от дълги, слаби и атлетични фигури.

 

Какво е рокля с трапецовидна форма?

Трапецовидната рокля не е вталена никъде, докато роклята с А – образна линия е вталена в областта на талията. Формата на тази рокля наподобява триъгълник, когато е разположена на една плоскост. Най-добрите фигури за този стил са атлетичните и дългите, слаби фигури. Въпреки че жените с по-извити форми също могат да изглеждат добре в рокля с трапецовидна форма, те може да пропуснат възможността да покажат най-добрите си черти.

Тези типове тела изглеждат най-добре в рокля с трапецовидна форма:

Този стил ще изглежда чудесно и на атлетична фигура, ако искате да добавите вид на извивките си.

 

Обгръщаща рокля

Специални благодарности на Даян Фон Фюрстенберг за подчертаването на този невероятно привлекателен стил. Като се има предвид тяхната емблематична привлекателност и перфектното им прилягане за всички типове тяло, обгръщащите рокли са сигурен начин да приковете вниманието към себе си.

За тези типове тела обгръщащата рокля е най-подходяща:

Този стил ще подчертае или ще създаде естествена талия, като същевременно ще подчертае бюста, ако сте тип „ябълка“, „пясъчен часовник“ или като цяло сте с извивки. Това води до балансиране на цялостния Ви силует. Освен това този стил е идеален за носене от сутрин до вечер, тъй като е с дължина до коляното.

 

Намерете своята дължина: Мини

Защо да не започнем отгоре? За да избегнете, да речем, неуредици в гардероба, добро правило е „дължината на върха на пръстите“ (там, където са пръстите Ви, когато ръцете Ви са изправени отстрани до тялото). Разбира се, има и изключения, но ако не сте сигурни, използвайте тази дължина.

Мини могат да се носят от повечето типове тела и са изключително забавни и кокетни. Вашето ниво на комфорт и формата на роклята са от решаващо значение. Обичате краката си, нали? Обичате ли да сте малко по-смели – тогава действайте. Ако се носят с голям ток, минито всъщност може да удължи краката, така че дори да не сте достатъчно високи, пак можете да се справите с тази дължина.

 

Дължина до коляното

Въпреки че роклите с дължина до коляното могат да бъдат секси, те несъмнено са подходящи и за работното място. Дължината до коляното балансира силуета Ви, като издължава краката Ви.

Особено когато се носи с убийствен ток, подгъвът, който завършва точно под коляното, ще изглежда невероятно на закръглените жени. Дължината до коляното е и приятен начин да оставите раменете или бюста си да изпъкнат, без да се конкурират с подгъва, ако сте решили да демонстрирате тези черти.