Киро разкри връзката си с Лена?

Киро и Лена

Снимка Десислава Кулелиева, БНТ

Бившият вече премиер Кирил Петков афишира връзката си с говорителката на досегашния кабинет Лена Бориславова в последния миг от пребиваването си на „Дондуков“ 1. Двамата, без да се свенят от наличието на десетки камери и репортери, се хванаха за ръка по стълбите към изхода от сградата. 

Eто ги безспорно сключените силно длани на двамата политици.

Само преди няколко дни, както Lupa.bg писа в четвъртък, на последното заседание на кабинета „Петков“, Бориславова се появи в залата без годежния пръстен, връчен й от Мирослав Иванов. Последният шеф на Народното събрание е в дългогодишна връзка с Лена, като двамата делят един покрив в столичен апартамент. 

Още по темата:

Лена Бориславова: Не бих го хванала за ръка и не съм го направила

Фоторепортери на БНТ и на „Булфото“ отричат за Лена и Киро

След серия спекулации, че всъщност Бориславова и Кирил Петков имат връзка, тя реши да отиде в Народното събрание и в кулоарите демонстративно показа бижуто пред свои колеги от „Продължаваме промяната“. 

Кадърът днес е дело на БНТ и недвусмислено показва повече от колегиалните и приятелски, както ги определи Лена преди няколко седмици, отношения с екс министър-председателя. Безценният кадър е хванат и от агенция „Булфото“

Прочетете още:

Народни представители от ГЕРБ/СДС – Варна призоваха за спиране на автомобилите в Морската градина (ВИДЕО)