ГЕРБ – Варна: Коцев може да спре колите в Морската градина! С един пост, но не във ФБ!

Адв. Балачев, Красен Кралев и Павел Христо на брифинг в Морската градина

Снимка: Борис Проданов, ВАРНА новини.

И днес Благомир Коцев от Промяната не спря автомобилите в Морската градина и до личната си кръчма „Хоризонт“ с абсурдни аргументи. Защото частният му бизнес е по-важен от обществения интерес и от безопасността на гражданите, въпреки манипулативните му внушения за обратното.

Години наред Благомир Коцев брутално атакува всяка заповед на кмета за забрана на достъпа на автомобили в парка пред всички съдебни инстанции. И тази наглост доведе до жертви! През 2019 г. едно дете се прости с живота си, след като беше прегазено от кола на паркинг, който се намира на метри от „Хоризонт“. Точно заради Коцев и компания, за които Морската градина не е парк, а трасе с улици за автомобили, за да върви бизнесът им в заведенията там.

Странно защо Коцев се е фиксирал в ГЕРБ, след като винаги сме подкрепяли решения в полза на хората, или той следва повелята на Промяната – ГЕРБ да са им виновни за всичко. Предложението на ГЕРБ – Варна е едно и ще продължаваме да настояваме да спре достъпа на автомобили до собствения си ресторант в сърцето на Морската градина.

Това може да стане с един пост, но не във ФБ, а с обаждане до полицията и с КПП на входа към алеите в парка.

Сега същият Коцев имал идеи и варианти за Морската градина, с които иска по-скоро нови хоризонти за „Хоризонт“ и за частния си интерес. Щял да върне Приморски парк на държавата, като прехвърля решението на проблема на служебния кабинет и президента.

Г-н Коцев, върнете първо държавните парцели, на които незаконно се ширят семейната ви кръчма, частната ви синя зона и алеята, която сте заграбили. Всичко останало е пушилка, популизъм и пълен провал, типични за правителството на ПП, което ви нагнезди на този пост –областен управител на Варна.

Пресцентър ПП ГЕРБ – Варна

Четете още: