Лятно кино в община Аврен

Плакат

Източник: Община Аврен.

Българският филм „Завръщане 2“ ще бъде прожектиран в селата Аврен, Приселци и Царевци. Това съобщиха за „ВАРНА новини“ от община Аврен.

Най-напред ще се проведе прожекцията в село Царевци – на 13 август (събота) пред НЧ „Христо Смирненски-1919“. Ден по-късно лентата ще бъде излъчена и в село Приселци – на паркинга зад НЧ „Просвета-1927”. На 20 август на филма ще могат да се насладят и жителите и гостите на село Аврен. Той ще бъде прожектиран пред сградата на общината. 

Началото на прожекциите ще бъде поставено в 21:00 часа, а входът е свободен.

„Завръщане 2“ е българска романтична комедия, издадена през 2022 година от режисьора Ники Илиев.

В лентата участват актьорите: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова и Клоуи Рахал.

Продължението на „най-гледания български филм за 2019“ отново ни разхожда из калдъръмените улички на Пловдив, но се отбива и до Черноморието, където чакат няколко гледки от пощенски картички и завръзката на сюжета – прекрасен див плаж, чието опазване се превръща в новата кауза на познатия ни другарски квартет Деян-Виктор-Алекс-Ачо и техния някогашен враг и настоящ съратник Бранимир. Средствата за спасяването на идиличното кътче зависят от бъдещия успех на филма, който Ачо се готви да снима, без да има и бегло понятие от кино, но приятелите му винаги са насреща – особено когато става въпрос за семейни недоразумения, връщане към стари любовни триъгълници или пораждане на драми от ново поколение.

ВАРНА новини

Четете още: