Бойко Борисов: Още малко им трябва да хората, за да разберат измамата, а не промяната (ВИДЕО)

Бойко Борисов

Снимка: Blitz.bg.

„Още малко им трябва на хората, за да разберат измамата, а не промяната. Всичко излиза едно по едно“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със земеделците в Исперих. Той подчерта, че продоволствена криза няма, такава бе създадена от правителството на Кирил Петков. Борисов призова напоителните системи да бъдат върнати в Плана за възстановяване и да се премахнат батериите.

„Контрабандата е безкортролна, огромни пари натрупаха тези момчета и виждате днес смениха шефа на Митниците. Всички наши твърдения и въпроси сега всеки ден служебното правителство дава отговори – хаос и пак хаос“, допълни още Борисов.

Той допълни, че няколко служебни правителства на Радев са чегъртали ГЕРБ, а сега когато пак негови хора показва какво се е случвало те го обвиняват. Борисов бе категорично, че най-малко ГЕРБ и Радев могат да бъдат заподозрени в някаква коалиция.

Борисов припомни, че уж незначителния според някой меморандум с Джемкорп се подписва в подписва в гранитна зала, а договорите за танкерите с газ се крият, защото ще излезе истината, а именно, че е в пъти по-скъпа. „Като има оферта да видим къде е договора, колко струва, къде ще се разтоварва и всичко останало, а те искат служебния министър да подписва, за да се стовари всичко на главата на Радев“. 

Борисов допълни, че този път искрено се надява изборите да протекат по честен начин, а не както беше по времето на Рашков. 

Лидерът на ГЕРБ се присмя на думите на БСП, че служебното правителство и Румен Радев се опитва да ги чегърта, а в същото време президентът е назначил отново червени министри на възлови министерства. 

От Tribune.bg

Четете още: