Седмичен хороскоп за 8 – 14 август – ВЕЗНИ

зодиакален знак везни

Седмицата от 8 до 14 август ще запомните с няколко интересни изненадващи събития или срещи. Много малко неща от предварителните ви планове ще се реализират през този период именно поради възникването на различни нови обстоятелства в живота ви, което не означава, че ще бъдат лоши.

Използвайте тази седмица за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали досега поради някаква причина. Ще имате възможност едно по едно да стабилизирате и хармонизирате важните неща в живота си.

В семейството ви може да се развият събития, чието начало може да пропуснете, тъй като те ще бъдат прикрити или несподелени от човека, който е в тяхната основа.

Много е вероятно това да касае роднини, с които не живеете под един покрив, но не е задължително.

Новите хора, които евентуално ще се появят в кръга ви от колеги, съседи или познати ще ви дразнят с поведението си. Това определено е необичайно за вас, но вероятно ще се дължи на определена причина или на настроението ви през тези дни.

Ако не сте женени, през тази седмица ще преживеете събития свързани с нова или стара любов, особено ако партньора ви е от същото населено място като вас.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения свързани с любовната ви връзка.

От Astro.velida.net

Четете още: