8-годишно момиченце изчезна, намериха го с травми на половите органи

полиция

Цял ден притеснени родители издирваха 8-годишната Ева от Добрич. Детето изчезна около 13 ч. в сряда и беше намерена в 10 ч. на 4 август. В сряда следобед то и двете му сестри излезли да играят навън в района на „Христо Ботев“, докато майка им е била на работа в Албена до 16,30 ч. На своя глава са излезли и са отишли на пързалката през магазин „Билла“ в центъра на града, съобщава „Про Нюз Добрич“. По някое време средното по възраст дете изчезнало. Другите две деца се прибрали вкъщи и споделили на майката, която подала сигнал в полицията.

Още по темата:

Майката на изнасиленото момиченце от Добрич разтърси с призив (ВИДЕО)

На 4 август сутринта, около 10 ч., детето е намерено пред подлеза до „Бакарди“ на входа на градския парк “Св. Георги”. Веднага е освидетелствано. Установени са травми в областта на половия орган, но към момента съдебният лекар не може да прецени в резултат на какво са получени. Не е изключено и да са в резултат на някакъв удар, посочиха от прокуратурата. И уточниха, че към момента няма необходимия обем от доказателства, който да даде категорично заключение. Това е съвсем първоначална информация.

Полицията продължава да работи с детето. Включително и специалисти от Центъра за психично здраве. По негови обяснения някакъв мъж, който до момента, не е установен, го е завел в необитаема сграда. Не е ясно какво се е случило по-нататък. Работи се по установяването на мъжа.

Камери на съседни заведения са заснели мъжа и детето. Той вече е задържан. Изясняват се допълнителни подробности по случая.

Прочетете още:

Четири станаха жертвите от тежката катастрофа тази нощ на пътя Велико Търново – Русе