Лъвският портал се отваря на 8 август: Как да привлечем финанси, късмет и да заявим желанията си?

лъв

В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски портал или Лъвска порта – благоприятен ден за заявяване на намерения, фокусирани върху изобилието.

8 август съчетава огнената енергия на сезона на Лъва, годишното изгряване на ярката звезда Сириус и щастливата нумерология на числото осем. Ако се интересувате от астрология и вярвате в силата му, 8 август (или 8/8) може да се се превърне в едни от най-щастливите дни в годината – не пропускайте тази възможност да манифестирате желанията си и да мечтаете смело!

На този ден много от нас могат да направят стъпки към по-големи финансови успехи, но е важно да помним, че щастието обича тишината. Не трябва да разказвате на всички за вашите победи, цели за деня или амбиции, отбелязват експертите от сайта DailyHoro.ru.

Макар че тази дата набира популярност сравнително скоро и практиките, свързани с нея, се появяват в нашата съвременност, част от митологията зад Лъвския портал е вдъхновена от астрономическо явление, празнувано по цял свят от хиляди години, разказва Bustle. Дължи се най-вече на отношението към неподвижната звезда Сириус, която изгрява всяка година над източния хоризонт по това време всяка година.

„Цивилизациите още от племето догон в Африка, Шумер и Древен Египет са проследили звездната система Сириус по небето“, казва интуитивният лечител Лора Браун пред Bustle. Сириус е втората най-ярка звезда в небето, близо до Слънцето, и понякога е наричана „духовно Слънце“. Символиката на изгряващия Сириус – съчетана с нумерологичната магия на 8 август насред свръхзаредената слънчева енергия на сезона на Лъва – носи ярка духовна възможност за всички зодиакални знаци да поставят намерения, да прегърнат изобилието и да положат нови начала.

08.08 се смята за един от най-щастливите дни в годината за манифестиране от някои духовни практикуващи. „Лъвският портал се отваря за високочестотни, високовибрационни енергии – изпълнени с енергията на Сириус – за да напоят Земята“, твърди Браун. Това може да ни помогне да „заявите незабавно това, което искаме“, според Браун.

 

Как да привлечем финанси и късмет с енергията на Лъвската порта

Опитайте се да работите повече

Числото 8 обича трудолюбивите хора. Тези, които чакат удобния момент, никога няма да могат да станат лидери в своята област. Единственият човек, който може да ви помогне в момента, сте вие ​​самите. Вашият успех ще зависи пряко от способността да използвате правилно силите и уменията си.

 

Задръжте се на позната територия

Ако искате да бъдете финансово успешни, трябва да правите онова, което умеете най-добре. Най-добрият начин да прекарате времето си изключва някои нови неща.

 

Опитайте се да бъдете самодостатъчни

Работата в екип определено ще бъде по-ефективна от обикновено, но най-голям късмет очаква тези, които са свикнали да работят сами. Осмицата ще помага на такива хора двойно повече. Продължавайте да вярвате в себе си, независимо какво се случва.

 

Бъдете изключително внимателни

Това важи особено за тези, на които им предстои да правят скъпи покупки. Възможно е да успеете да се натъкнете на някои добри отстъпки, затова проверете наличността на продукта в няколко магазина. Опитайте също да прочетете отзивите.

 

Бъдете упорити

В дни като днешния постоянството играе огромна роля за постигането на успех. Ако искате да бъдете по-богати и по-успешни, тогава ще трябва да не се страхувате да продължите напред до края. Страхът и желанието да се откажете от започнатото на половината път към успеха определено ще се превърнат в пречка. Осмицата не харесва онези, които се втурват от една страна на друга.

 

Как да заявим желанията си в деня на Лъвската порта

Медитация и ритуал за заявяване на намерение (манифестиране)

Настройте таймера на телефона си за осем минути и си позволете да изчистите ума си от всякакви ограничаващи мисли (още по-добре, ако започнете медитацията си в 8:08 ч. сутринта или 20:08!). Съсредоточете се върху неограничения потенциал за успех, който символизира числото осем в нумерологията.

След своята медитация запишете най-големите си цели и избройте осем осезаеми стъпки, които можете да предприемете към тях. Колективната енергия на портала на лъвската порта може да помогне за превръщането на тези мечти в реалност.

 

Използвайте кристали

Зареждането на вашите кристали с намерения са два чудесни начина да почетете предполагаемото проявление на магията на Лъвския портал. Изберете жълти или златни кристали, за да усилите енергията на звездите на тази дата. Препоръчва се пирит за изобилие, лемурийски кварц за духовна връзка или цитрин за оптимизъм, особено през сезона на Лъва.

 

Планирайте по-личен ритуал за деня на Лъвската порта

Независимо дали обичате да карти Таро или просто искате да използвате ръководена медитация, има много ритуали за Лъвската порта, които могат да ви помогнат да се свържете с мистичната енергия на тази дата по начин, който чувствате правилен за себе си. Тъй като Лъвският портал е сравнително нова концепция, тя все още е отворена за вашата интерпретация – така че направете всичко, което смятате за съгласувано, що се отнася до заявяване на вашите желания.

Edna.bg

 

Прочетете още: 

12 знака, че време за отпуск