Красен Кралев: Пораженията, нанесени от гражданина Радостин Василев върху българския спорт, са огромни

Василев
Пораженията, нанесени от гражданина Радостин Василев върху българския спорт, са огромни. Постепенно обаче нормалността започва да се завръща и на неговите безобразия започва да се слага край. Това написа в профила си във Фейсбук Красен Кралев.
 
„С три определения на ВАС се връща отнетия от Гела лиценз на Автомобилна федерация на България (АФБ) с председател Камен Михайлов. Със заповед от 18 май тази година бившият министър се намеси грубо в автомобилния спорт и отне лиценза. Почти два месеца по-късно такъв получи Българска федерация по автомобилен спорт (БФАС) с председател Румен Дунев.
 
Радостин Василев провали целия календар, като най-тежък е фактът, че автомобилната федерация не можа да проведе международните си състезания.
 
Пълно разкриване на далаверите и издевателствата над българския спорт на Гела и шайката му некадърници ще стане факт, когато се отстранят всички членове на бордове на дружества, подчинени на ММС.
 
Дълбоко вярвам, че министърът на младежта и спорта Весела Лечева ще бъде на висота като управленец и няма да допусне шайката на Гела да се измъкне от заслужено възмездие в името на българския спорт.
 
Спас Русев и БТВ може да го прикриват заради получените пари от ТОТО-то, но няма как безкрайно да обслужват Гела, защото “силата е в истината”…..
 
Месец ноември ще дойде бързо и новото редовно правителство ще върне нормалността и спокойствието в държавата. Тогава всичко ще си дойде по местата!“, написа Кралев.