Седмичен хороскоп за 15 – 21 август (КОЗИРОГ)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 15 до 21 август ще ви се наложи да се справяте с повече напрежение или конфликтни ситуации на работното място.

Възможно причина за едно такова напрежение да бъде получена информация относно промени, проверки, реорганизация на колектива или да получите негативни коментари свързани с вашата персонална работа.

През седмицата ще възникнат ангажименти или проблеми свързани с документи, които ще трябва да уредите с някаква институция, компания, банка и др.

Приятни моменти ще се преживеят в любовта или чрез вниманието на любими хора. Всичко ще зависи и от вашата собствена нагласа, умението ви да обичате без да ограничавате свободата на партньора си и без да налагате единствено собствените си желания и предпочитания.

През седмицата може да очаквате интересно развитие или ще преживеете приятни моменти с нова романтична връзка.

През тези седем дни ще имате възможност да възстановите прекъснати приятелски, съседски или професионални отношения и контакти.

Някои от вас ще имат странни преживявания с човек от Отвъдното. Те трябва да се запомнят, запишат и проследят внимателно, тъй като не са случайни.

От Astro.velida.net

Четете още: