Нинова не знае на кой свят е! Обвини Борисов, че лъже. Но сбърка „Неохим“ с „Нефтохим“ (СНИМКИ)

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова

„За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер. Борисов, чу ли какво ти казаха днес в „Нефтохим“? Или си направи разходка за пиар? Отиде само за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли?“.

Отговорът в социалните мрежи:

В помощ на Нинова: Във Фейсбук ѝ обясняват разликата между гориво и тор

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на БСП и бивш икономически вицепремиер Корнелия Нинова. Борисов обаче днес бе в съвсем друго предприятие, което спира работа заради скъпия газ.

Още по темата:

Бойко Борисов в „Неохим“: Кирил Петков го пенсионираха за половин година. „Промяната“ уби България (ВИДЕО)

„Неохим“ АД е наследник на Химическия комбинат в Димитровград и се занимава с производство на химикали и торове. „ЛУКОЙЛ Нефтохим“ Бургас от друга страна е най-голямата петролна рафинерия в Югоизточна Европа и основен доставчик на гориво на вътрешния пазар у нас.

И в последвалите си обяснения Нинова не става съвсем ясно разбрала ли е тя коя компания спира дейност и освобождава работници. Тя зове Борисов да отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници.

„Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от Газпром, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е  пълно спиране на отношенията с Газпром и 100 процента диверсификация. Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш?  Никакво. Хора, не  вярвайте на това лицемерие.  За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер“, зове Нинова.

Нинова не знае къде се намира! Обвини Борисов, че лъже. Но сбърка „Неохим“ с „Нефтохим“

БЕЛ. РЕД. С около час забавяне и след публикуване на новината в Tribune.bg, грешката най-сетне бе поправена в 13,47 ч.

Прочетете още:

Коцето от „Възраждане“ се обяви за спасител в газовата криза! Пробутва ни синьо гориво от Путин