От ПИК! Гого Лозанов – Папийонката и близък до „Сиела“, която държи машините – на спявка в бърлогата на Киро и Асен

Колаж.

Колаж и снимки от ПИК

Задушевна компания събра днес следобед експремиерът Кирил Петков в луксозния билдинг на улица „Чаталджа“, където е неформалният щаб на ПП, забелязаха бдителни граждани, които изпратиха снимки в редакцията на ПИК.

Кирил Петков пристигна първи с ауди на НСО и проведе дълъг телефонен разговор на тротоара пред офиса. След него дойде депутатът от ПП Настимир Ананиев в компанията на прелюбопитна личност – прословутия Иван Модев, син на висшия функционер на БСП Тодор Модев, бивш областен управител на София.

Модев-младши е бивш шеф на кабинета на просветния министър на „промяната“ Николай Денков и има общи бизнес интереси с него. По-интересното е, че е особено близък до Веселин Тодоров, шефа на фирмата, която оперира с машините за изборите – „Сиела“.

По данни на ПИК Иван Модев и Веселин Тодоров се виждат почти всеки ден. Очевидно днес Модев е дал отчет на Кирил Петков за срещите си с Тодоров и за възможностите за контролиране на машинния вот.

Твърди се, че Модев е шеф на предизборния щаб на ПП за тази кампания и довереното лице за контакти на Петков и Асен Василев. 

Във въпросния щаб на харвардци в последните дни царяло небивало напрежение покрай многото мераклии за водачи на листите в София, научи ПИК.

Братът на Модев – Сергей, също работел за ПП.

След Настимир Ананиев и Модев в бърлогата на Кирил Петков с бодри крачки влезе и „независимият“ медиен наблюдател Георги Лозанов – Гого Папийонката. Той пристигна със служебна кола на държавната агенция БТА, където се води директор.

В последните месеци Гого Лозанов е сред най-ентусиазираните трубадури на правителството на „промяната“ – изявява се и като техен бард, и като техен адвокат.

„Компромат. Визуален. Част от социалната кампания срещу кабинета на Кирил Петков и Асен Василев. Тя се води от петата колона в България. В голяма част от основата си това са бивши сътрудници на ДС и ченгета.“ – така Гого Лозанов коментира снимката, на която Кирил Петков и Лена Бориславова не държат за ръце.

Според осведомени Гого Папийонката, бивш медиен гуру на почти всички политически партии и управления у нас, бивш шеф на СЕМ, ще е пиар-консултант в сянка на ПП. Дали обаче това се вписва в трудовите му обязаности в БТА? 

Просто Киро в задъхана телефонна беседа на „Чаталджа“, където е бърлогата на Асен Василев и семейство Лорер

Аудито на НСО, което превозва експремиера

Харизматичният Настимир Ананиев идва при шефовете си заедно с близкия до „Сиела“ Иван Модев (вдясно)

Гого Лозанов пристига при Киро със служебна кола на БТА

„Независимият“ Гого Лозанова, медиен слуга на всеки режим, с бодра крачка се отправя към офиса на „промяната“

pik.bg

Прочетете още:

Скандал в ПИК! Асен Василев финтира ЦИК – печатат изборните бюлетини без контрол