Новолунието в Дева ще донесе ново начало на 4 зодии

ВАРНА новини лого

Снимка: iStock

Сезонът на Девата вече официално е тук! Това значи, че нуждата ви да бъдете продуктивни е в пика си – особено по време на новолунието на 27 август, събота, разказват от Elite Daily. На този ден всеки ще бъде насърчен да приеме ново начало, свързано с ефективност, детайли, продуктивност и помощ към околните. 

Тъй като Меркурий е планетарният управител на Дева, преди да започне ретроградното си движение на 9 септември ще сложи акцент върху детайлите и ефективната комуникация – това ще подтикне всеки знак да се стреми не само да се справи със своите задачи, но и да ги изпълнява по логичен и методичен начин.

Новолунието в Дева ще се състои докато Марс образува квадрат с Близнаци, така че количеството детайли ще бъде огромно – особено и с Близнаци, който е променлив въздушен знак, управляван също от Меркурий. Тъй като планетата на комуникацията оказва силно влияние върху това новолуние, вашите мисли, мнения и идеи ще имат нужда да бъдат споделяни, но потенциално биха могли да се сблъскат с желанието да приоритизирате работата и продуктивността си. Ще бъдете призовани да действате и да се фокусирате върху няколко неща едновременно, което може да затрудни изпълнението на всяка започната задача, обясняват още от Elite Daily.

Енергията на пълнолунието ще добави допълнителен слой от подробности и информация, което лесно ще ви накара да се почувствате психически претоварени до известна степен. Хубавото е, че с цялата налична енергия на Меркурий вашите комуникационни умения ще бъдат на най-високо ниво. Леката и игрива енергия на Близнаци със сигурност ще смекчи сухата, методична енергия на Девата, което ще ви позволи да мислите нестандартно. Ще бъдете изпълнени с нови идеи и перспективи, което превръща новолунието този месец в идеалния момент да поемете инициатива, която ви позволява да дадете приоритет на всичко, което ви движи напред.

Четири зодии обаче ще усетят ефекта на това явление повече от всички останали:

 

Близнаци

Напоследък сте забелязали прилив на енергия, а новолунието в Дева на 27 август извежда на преден план необходимостта от продуктивност във вашия дом и семеен живот. С Марс в първия дом от вашата натална карта, отговарящ за идентичност, новолунието във вашия четвърти дом ще ви накара да усетите необходимост да споделяте информация по начин, който е съсредоточен около разрешаването на проблеми. Макар огромното количество детайли създава трудности за организиране, вие ще сте готови да запретнете ръкави и да се захванете за работа.

 

Дева

Това е вашият сезон, което означава, че усещате енергията на новолунието повече от всеки друг. Като знак, който дава приоритет на ефективността, на 27 август наистина ще бъдете в стихията си. Новолунието в Дева ще донесе нови начала в първия дом от рождената ви карта, подтиквайки ви да поемете нови начинания, които се въртят около това да бъдете полезни. Тъй като това новолуние ще постави Марс в квадрат във вашия 10-ти дом, отговарящ за кариерата, списъкът ви със задачи ще бъде пълен, така че се успокойте. Не може да бъдете продуктивни, ако сте стресирани и претоварени.

 

Стрелец

Докато новолунието заблестява, ще забележите, че в професоналния ви живот се поставя ново начало, свързано с вашата продуктивност. На този ден новолунието в 10-ти дом от вашата рождена карта ще разположи в квадрат Марс и Близнаци във вашия седми дом, извеждайки на преден план напрежението между вашата работа и взаимоотношения. Напоследък сте усвоили много новооткрита информация и в двете области и ще бъде важно да дадете приоритет на съществените подробности. Докато успявате да раграничите едното от другото, ще бъдете добре.

 

Риби

На 27 август новолунието в Дева ще освети седмия дом от вашата натална карта, отговарящ за взаимоотношенията. По този начин ще получите ново начало на романтичните ви начинания, които са съсредоточени около логика и подробна информация. Ще сте склонни да споделяте информация с определен човек в живота си и ще бъдете насърчени да подадете ръка на някого – не непременно същия човек – който се нуждае от това. Важно ще е да намерите баланс между взаимоотношенията и дома си.

edna.bg

 

Прочетете още: 

Кои зодии са склонни да влудяват партньора си с капризи?