Седмичен хороскоп за 19 – 25 септември (ДЕВА)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 19 до 25 септември ще се разочаровате или разстроите от новина свързана с човек, когото познавате.

Възможно е да научите за това събитие със закъснение, поради по-голямата си ангажираност или поради други обстоятелства.

През седмицата ще ви изненада събитие, среща или новина свързана с човек, с когото имате интересни преживявания и спомени от миналото си.

Отношенията ви с човек роден под воден зодиакален знак, ще имат важно значение за вас през тези седем дни. Надявам се за хубаво!

Тази седмица могат да възникнат притеснения в семейството ви свързани с неочакван разход или повреда на вещи в дома ви.

През седмицата ще прекарате приятни часове с приятели, с които ще имате интересни теми за разговор относно събития, които се развиват в момента.

През седмицата ще бъдете отворени към създаване на нови познанства с хора от различни населени места или държави.

Момчетата и момичетата ще получат отказ на свое предложение или покана. Не бива да приемате нещата болезнено и да изпадате в депресия или лошо настроение. Има неща, които не са ви дадени да получите през тази седмица. Различни обстоятелства през седмицата ще ви помагат да намирате изход от трудни ситуации. Силно впечатление ще ви направи среща или разговор с човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мъжете ще преминат през седмица, в която някои ваши неприятности ще се задълбочат и ще влошат отношенията ви с определени хора.

Ваша приятелска връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание поради труден компромис, който една от двете страни ще трябва да направи.

През седмицата ще бъдете натоварени с финансови проблеми, с някои непланирани плащания и разходи, които могат да ви затруднят.

Не са изключени спорове и напрежение в семейството ви свързани с пари.

От Astro.velida.net

Четете още: