Седмичен хороскоп за 19 – 25 септември (КОЗИРОГ)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 19 до 25 септември обърнете повече внимание на хора, които ви създават напрежение или ви злепоставят по някакъв начин пред други важни за вас хора.

През тази седмица ще бъде важно да разберете причината за подобно отношение или действия спрямо вас, като проведете поне един откровен и неотложен разговор.

Тази седмица ще изиска от вас по-голяма концентрация в работата ви. Предстои ви да се ангажирате с повече задачи, да обработвате повече информация, да имате повече поръчки или други ангажименти, които ще ви костват по-голямо натоварване.

Като цяло тази седмица ще имате различни възможности да реализирате успешно своите задачи и планове. Ще получите помощ или ще имате късмет, ако възникне необходимост от такъв.

Тази седмица ще ви се наложи да отделите време да оформите финансови документи или договор, като тези неща ще имат връзка с банка, кредитна или застрахователна институция и др.

През тези седем дни ще получите новини свързани със здравословното състояние на роднина или приятел. Ще следите развитието на неговото лечение или ще направите посещение в болница.

През тази седмица сънищата ще ви дадат информация за събития, които предстои да се случат в близко бъдеще. Дано съумеете да ги запомните и да ги изтълкувате правилно.

От Astro.velida.net

Четете още: