Седмичен хороскоп за 19 – 25 септември (ОВЕН)

зодиакален знак овен

През седмицата от 19 до 25 септември ще възникнат кратки притеснения или затруднения при действия от финансов характер или при парични ангажименти.

Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа.

Вероятно конкретни събития тази седмица ще ви накарат да вземете решение за бъдещето на вашите отношения. Възможно е да се нуждаете от някакви промени в тях.

През седмицата ще ви зарадва новина от страна на роднина или подарък, който ще получите чрез близък човек.

Тази седмица като цяло ще ви донесе интересни преживявания, в които ще имате повод за радост, но и причина за сериозни размисли относно развитието на плановете ви до края на годината.

Подкрепа или съдействие ще получите от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

През тази седмица мнозина ще имат възможност да направят важна покупка за дома си или да реализират друг вид промяна свързана с домашния комфорт.

Момчетата и момичетата ще имат сериозен разговор или ще обсъждат някаква идея с човек от семейството или от кръга роднини. Бъдете внимателни защото през тези седем дни може да бъдете въвлечени в неприятен спор или конфликт при едно гостуване или среща извън дома си. Любовните ви отношения не бива да бъдат атакувани от моментни състояния на раздразнение или гняв.

От Astro.velida.net

Четете още: