Седмичен хороскоп за 19 – 25 септември (СТРЕЛЕЦ)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 19 до 25 септември от вас ще се изиска да сте по активни и отговорни във финансовите си дела и в осигуряването на реални доходи в семейния бюджет. Предстоят ви по-големи разходи, които не бива да допускате да ви изненадат.

В повечето случаи те ще бъдат свързани с плащания или покупки за дете или за по-млади членове на семейството ви.

Ако през тази седмица сте се концентрирали върху приключването на ваши планове и ангажименти, които сте стартирали в близкото си минало, то насочете вниманието и енергията си изцяло върху това.

Седмицата носи голяма вероятност от отлагане или отхвърляне разглеждането на съдебен или юридически казус, за тези от вас, които са ангажирани с подобни действия.

Това няма да бъде благоприятна седмица за ново начало или за големи промени, а ако все пак стартирате такива, действайте внимателно и добре премисляйте всеки ваш ход.

През седмицата ще имате различни поводи за събирания в семейството или ще преживеете интересни събития с роднини.

Някои от вас ще присъстват на събиране свързано с годеж, сватба и др.

През тази седмица ще ви натъжат или разочароват събития в живота на жена от кръга ви приятели, за които сте разговаряли преди време с нея.

Момчетата и момичетата ще имат възможност да постигнат важен успех през тези седем дни и той определено ще се случи благодарение възникването на неочакван шанс или късмет. Някои от вас ще са ангажирани с подпомагане на роднини, при реализирането на малки ремонти и подобрения в дома, покупки на на важни вещи за бита и др.

През тази седмица мъжете да избягват рискови действия и спортове, шофиране с висока скорост и др.

От Astro.velida.net

Четете още: