Седмичен хороскоп за 19 – 25 септември (ВЕЗНИ)

зодиакален знак везни

През седмицата от 19 до 25 септември ви предстои да вземете решения за стартиране на някои промени свързани с дома, работата или с личния ви живот. Това може да ви причини повече стрес или безпокойство относно развитието на тези промени.

Всъщност тези промени ще бъдат свързани с неща, които отдавна е трябвало да направите, но поради различни причини сте отлагали.

Пои-сложни ще бъдат нещата със здравословни проблеми, които сте занемарили, и чието лечение на този етап ще се окаже по-сложно.

Финансовите ви дела през седмицата ще преживеят забавяне или ще има много неяснота около тях. Възможно е получаване на по-малка сума пари от очакваното или ще възникнат други неочаквани ситуации. Ако се ангажирате с уреждане на финансови документи, то това ще се окаже една дълга процедура, която ще продължи по-дълго време.

Флиртове или романтични отношения на работното ви място могат да се задълбочат. В някои случаи обаче, когато става дума за извънбрачни връзки, има опасност от въвличане на други хора във вашите отношения, което да ви направи зависими и притеснени по някакъв начин.

Това ще бъде благоприятна седмица за хармонизиране на напрегнати отношения с човек, който е ваш роднина, приятел или колега.

Бъдете внимателни в отношенията си с жена, която ще търси някаква изгода от познанството си с вас.

Избягвайте конфликти и когато възникнат такива, отстъпете или направете компромис. След време ще разберете, че така всъщност сте си осигурли печеливша позиция.

От Astro.velida.net

Четете още: