Коментар в ПИК! Станишеви се завръщат, за да пометат Киро, Лена и Крум Зарков. Очертава се екшън с Радев

Сергей Станишев

Сергей Станишев

Станишев нямало да се кандидатира пак за президент на ПЕС, егаси кефа.

Един джендър по-малко в брюкселската джендърия. Остана сал клет Радан да представлява отечеството.

Лапачката за червения принц и вярната Моника не свършва обаче, вервайте. Тия се уредиха за поколения напред с лизане на правилните з…..и, а сега ще инвестират „спестеното“.

В политически проекти и медии.

Моника вече си купи dir.bg, сега сигурно още ще се разгърне. Ще ползва журналистиката, за да върне Станишев като шеф на БСП, примерно. На този терен се очертава сблъсък с фаворита на президента Крум Зарков, и той наследник на кървав комунистически клан.

Изобщо „вляво“ предстои кютек между „леви“.

(Голямата мечта на Станишеви все пак била Станишко да се „пусне“ за президент след четири години. И тук ни чака драма…)

Ние винаги сме залагали на Моника, няма равна, истинско „про“. Деса Радева, Ленчето Парапета, Линда-Минда… могат да й гледат само номера на фланелката. Това е първата и единствена дотук министър-председателка на България: в периода 2007-2009 (когато изхвърли Йончевица от кревата на Станишко), и после при Орешарски, където бе реалният премиер в тандем с Делян Пеевски.

Фактът, че семейство Станишеви напуска официално Брюксел, означава, че се завръщат в голямата игра в София. Към модерната перверзия ще притурим и щипка класика, щото Станишеви хем са майстори на розовия суингинг в политиката, хем са чугунени болшевики, хем виртуозно се връткат в посока на неолибералния тренд, хем са достатъчно опитни и безскрупулни да пометат по пътя си разни аматьорчета в жанра като харвардите…

Данка Радева, pik.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Прочетете още:

Бивш лидер с удар по Нинова: БСП ще падне до пето място, това е нечувано!