Недялко Недялков: Бездарник и бивш наркоман е Ицо Хазарта

Колаж.

Колаж "ВАРНА новини"

От профила във „Фейсбук“ на Недялко Недялков:

„Ицо Хазарта мина 450 000 гледания. Има надежда.“
Татко Петко

Не, няма надежда. Надежда всяка тука оставете.

Сега и аз изгледах премиерното видео на поуморения „бунтар“ и бивш наркоман, за да си дам сметка, че няма такова животно „политическа сатира от партийни позиции“. Това е оксиморон, дървено желязо, по нашенски – катър. Ни кон, ни магаре.

В смисъл – бъзици с Бойко, Коцето и Доган, но пощада за Киро и Асен. Бъзици със себе си дори, но пощада за вождовете.

Е що тъй, нали си много смел и принципен?

И за какво изобщо използваш депутатската банка – за трупане на пошли сюжети, или за да ковеш закони? Последното ти звучи смешно, нали, ти си над тези неща…

Какви са ненормалниците, които ще гласуват за теб да ги представляваш в парламента – циници, лаици, психеделици, шизофреници?

Чии пи*ки лапаш в пленарна зала (това е цитат от творчеството ти)?

За какво я написа тази „песен“ – отвътре ли ти дойде, като изблик на вдъхновение, или за да обслужиш предизборната кампания на ПП? Добре ли ти платиха, или първото място в столичната листа е достатъчен хонорар?

В изкуството на Ицо Хазарта вече властва пропагандната правда.

В такъв дух са иронизирали американския империализъм и Тито през 50-те по страниците на вестник „Стършел“.

Освен че е неморално, е и инфантилно, а и бездарно. Хазарта доказа себе си като бездарник, защото талантливият човек няма да падне толкова евтино до нивото на хумористично дадзибао.

По-достойно е ревнеш „Слава на Киро, слава на промяната!“, отколкото да пробутваш водевилни полуфабрикати с претенции за обективност и критика.

Ще призная Ицо Хазарта, когато драсне нещо и за парапета. За извращението да пробутваш любовницата си на висш държавен пост. За проституцията във властта. За шуробаджанаците и кумовете в правителството. За непотизма като нравствен проблем. За рогоносеца, овъзмезден с председателския пост на Народното събрание (помни ли българският парламентаризъм подобна перверзия?)…

Иначе тия упражнения връз Бойко и Доган ги знаем, слушаме ги вече 20 години. Лесни са и станаха банални. Почни от себе си, за да ти повярваме.
А татко Петко трябва да знае, че 450 000 гледания не са 450 000 електорални гласа. Щеше да е готино, ако имаше някакво тъждество, но пък би означавало Азис, влогърите Дани и Анди и прочие виртуални сурогати да управляват еднолично и тоталитарно отечеството под формата на доживотна диктатура.

Простащината и без това ни е предостатъчна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Прочетете още:

От ПИК! Кандидат-депутатът Ицо Хазарта брутално псува жена в ефир (ВИДЕО)

Беновска попиля Киро: Г-н Петков, влюбвате се, танцувате! Станете министър на щастието! (ВИДЕО)