Скандалът се разгаря! Биткаджите от „Панорама“ проговориха за екшъна, стигнало се до полиция (ВИДЕО)

Скандал.

Кадър и видео от БНТ/"Панорама"

Светослав Витков от „Глас Народен“ реши да сподели мнението си в социалната мрежа, във връзка с огромния скандал, който се разрази в студиото на „Панорама“ по БНТ в петък вечерта.

Припомняме, че на водещия Бойко Василев се наложи да разтърве Димитър Митев от „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ и лидера на „Глас народен“ Светльо Витков, след като музикантът се обърна към представителя на Евролевицата с думите: „Кои сте вие, комунисти ли сте“.

Ето какво написа днес Витков в личната си „Фейсбук“ страница:

Старомоден съм и не съм либераст! Мъжът има две неща, които първо трябва да брани:

Чест и Семейство!

Всеки, който удари по тях… ще трябва да понесе и ответното ехо!

Вчера… някакъв пикльо и слуга на крадеца Лупи, ме нарече в ефира на Панорама – “чалга певец”?!

Който не се е научил на уважение, има повече зъби в устата си, отколкото заслужава!

Извинявам се само за това, че смелото на приказки комунистче не излезе навън, а викнаха полицията долу… но вярвам, че България е малко място!

Другият участник във вчерашната свада Димитър Митев също коментара в мрежата:

Снощи участвах в предаването „Панорама“ от БНТ в качеството ми на на кандидат за народен представител от ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“.

Въпреки различните ни позиции с другите участници, запазихме някакво уважение. С изключение на едно лице, което нямаше представа какво прави в телевизията и няма представа защо участва на изборите освен, вероятно, да се бори за субсидия или като други лумпени да компрометира кампанията и да демотивира избирателите. Няма как да търпя някой да обижда нашата партия, идеите и кандидатите й сред, които са редица български професори.

Считам, че извън селянията на човека с голата глава се казаха смислени послания. Доста по-смислени от това, което представителите на някои от парламентарните партии могат да формулират.

Вижте във видеото:

blitz.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Прочетете още:

Убийствен доклад на ЕК разби на пух и прах „перфектната работа“на „Промяната“ на „Капитан Андреево“!