Бареков размазващо: Хазарта не намира нищо скандално, че двамата с Миро станаха депутати като баджанаци на Киро

Колаж.

Колаж ПИК

Николай Бареков, „Фейсбук“:

Явно Хазарта не намира нищо скандално, че двамата с Миро станаха депутати като баджанаци на Киро.

Поне да беше извъртял два куплета и за парапета от благодарност към Лена и две рими за благородните рога на нейния елен лопатар от Ямболско, който получи поста шеф на парламента, за да му запушат устата.

Обидно е, че няма нищо в халтурата „Депутата Христо“ за перфектния български и английски на Киро със звучния прякор #Простото и прословутата му любов към снежните магистрали и пиците на кристали. Още повече, че и Хазарта като наркоман споделя с Кики същите общи страсти…

Тодор Живков, Лютви Местан, Бойко Борисов, Милен Цветков, Ахмед Доган, моя милост бяхме включвани с реплики в „творчеството“ на Хазарта, а Кики „куролацията, литмуса, нулевата антикорупция“ не. Защо?

Аз на мястото на Асен Василев бих нашляпал Ицето по дупето, че нищо не споменава за мускулите на Спецов и кой ги пипа в Министерството на финансите. „Имам човек в НАП и го държа за гъз@“ би бил чудесен рефрен в речетатива на Хазарта.

Защо не им извъртя поне по един кавал в рими, бе, човек? Не е хич мъжко.

Да участваш в такава безподобна турско-индийска сапунка и да не го споменеш даже в един припев е истинско интелектуално престъпление.

Ицето, Кики, Асан, Лена, Миро и Лорерките станаха виц. Баджанаците превърнаха парламента, Министерски съвет и министерствата в бардаци, а ги е срам да го възпеят. Защо? Защо, бе, срам ви е от себе си ли?

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Още по темата: