Десислава Атанасова: ПП са шайка, която 2 г. грабеше България

Десислава Атанасова

Снимка "Фейсбук"

Водачът на листата ан ГЕРБ-СДС в Русе и Разград Десислава Атанасова участва в срещата на Борисов и неговия екип с обществеността, членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч. „Изключителна радост и удоволствие е за мен да съм отново с вас. Отново в препълнена зала, така както беше на 14 май, когато с цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС бяхме тук, в Ловеч, и получихме вашата безусловна подкрепа и доверие“, заяви тя.

Още по темата:

Бойко Борисов: Само идиоти могат да спрат АМ „Хемус“! „Промяната“ да понесат отговорност (ВИДЕО)

„Всеки трябва да понесе отговорност за думите, които е изрекъл, включително и онези двама анимационни герои – Киро и Асен“, заяви Атанасова.

И добави: „Аз съм убедена, че тази отговорност ще я понесат. И то ще я понесат от институциите, не само чрез присъди. Ако институциите се притеснят да разследват тази шайка – защото това е шайка, която две години ограбваше България – ние ще сезираме европейските институции и нашите европейски партньори. Ние сме сигурни, че българските институции работят – така както доказаха, че шайката Киро, Асен, Рашков и компания незаконно арестуваха нашият лидер Бойко Борисов и колегите ни. На две инстанции българският съд го потвърди.

„Бойко Рашков, моят любим анимационен герой, той ще носи отговорност за своите думи, за своите действия и за своите лъжи. ПП ГЕРБ и нашата ПГ заведе иск за 100 хил. лв. за неговите лъжи – за чували, за изядени хора, за кражби, за банки и за всичките лъжи“, посочи тя.

zonanews.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Тома Биков хвърли голяма бомба, ето с кого биха разговаряли ГЕРБ след вота (ВИДЕО)