Сезонът на Везните разпалва страстите: Какво да очаквате според зодията си

мъж и жена

През изминалия месец вероятно сте се организирали, работили сте усилено и в общи линии сте правили всичко възможно, за да подредите живота си – да, сезонът на Девата беше доста изтощителен! Независимо дали навлизате в началото на новата учебна година, занимавате се с допълнителна работа в офиса или просто се опитвате да смогнете със списъка си със задачи, мислим, че можем да говорим от името на всички, като заявим, че е време за почивка.

Добри новини! Сезонът на Везните започва на 22 септември. Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей процъфтяват най-много в момента, докато кардиналните знаци Овен, Рак и Козирог имат по-напрегнат период.

Сезонът на Везните съвпада със сезона на връзките – това е най-доброто време от годината да се свържете с нови приятели, колеги или нов партньор! В астрологията Слънцето представлява личността и вашето его, така че когато е във Везни – знакът на взаимоотношенията – вие насочвате вниманието си към личните взаимоотношения в живота си. Това не е моментът да сте сами. По всяко време и навсякъде, където сте с друг човек, имате много по-голям шанс за успех – и е по-вероятно да си прекарате добре.

Сътрудничеството е ключово в момента. Що се отнася до любовния ви живот, това е най-доброто време да поработите върху отношенията си с партньора. По-лесно е да се отворите към тях и е по-лесно да ги изслушате. Ако нечии нужди не са удовлетворени, можете да говорите и да разрешите всички проблеми, които имате. Що се отнася до социалния ви живот, лесно е да разрешите всякакви спорове между вас и приятел. На работа също можете да свършите много неща, стига да помните, че работата в екип ще накара мечтата ви да сработи!

Най-големият проблем, с който може да се сблъскате през сезона на Везните, е, че може да се идентифицирате прекалено много с вашите взаимоотношения. Ако нещата между вас и вашата половинка не са толкова горещи, може да почувствате, че вината е изцяло ваша. Ако едно приятелство е в лошо състояние, може да мислите, че вие не сте най-добрият приятел. Докато не забравяте да работите заедно, ще можете да преодолеете тези проблеми без проблем. О, а Меркурий все още е ретрограден до 2 октомври, така че бъдете готови да се сблъскате с бившите си!

Ето какво да очаквате от сезона на Везните според зодията си:

 

ОВЕН

Тъй като сезонът на Везните активира зоните на взаимоотношения във вашата диаграма, разбира се, че това е страхотно време от годината за вашия любовен живот и вашата приятелска компания. Вие сте толкова независими, колкото и те, но всяко време с приятел, колега или партньор е добре прекарано време точно сега!

 

ТЕЛЕЦ

В момента поемате допълнителна работа в службата. Това звучи обезсърчително, разбира се, но слушайте! Ако можете да намерите начин да работите с колегите си, ще преминете през задълженията си с лекота и ще свършите грандиозна работа. Кой знае – може дори да започнете да се влюбвате в някой сладък колега и да си намерите нов партньор!

 

БЛИЗНАЦИ

Сезонът на Везните дава блясък на любовния ви живот! Срещата с нови потенциални любовници е по-лесна от всякога в момента. Чувствате се дори по-екстровертни от нормалното и сте обсипани с внимание и обич от всякакви хора. Ако обичате да се свързвате, това е невероятно време от годината. Забавлявайте се!

 

РАК

Везните са знакът на връзките, но също така е знакът на естетиката и баланса. Животът у дома е малко неуреден за вас в момента и този сезон на Везните ви се дава шанс да оправите нещата, да декорирате наново и да намерите равновесие, като се свържете със съквартирантите и/или се научите да се разбирате по-добре с вашето семейство. Този месец ще превърнете къщата си в дом.

 

ЛЪВ

Буквално всички ви обръщат внимание в момента! Вие сте заети повече от всякога, но не и с работа – вашият график е пренатоварен със социални ангажименти и срещи! Прекарвате страхотно време с вашите приятели, а също така създавате много нови връзки.

 

ДЕВА

Точно сега от вас се иска да разберете желанията си спрямо нуждите си, особено що се отнася до вашите взаимоотношения. Имате склонност да инвестирате прекалено много време и енергия в партньора си, но точно сега се научавате да изказвате от какво имате нужда във връзката си и да намерите баланса, който сте търсили.

 

ВЕЗНИ

Честит рожден ден! Вие сте главният герой, Везни! Сега е идеалният момент да започнете нови проекти, работа и взаимоотношения, всички от които ще имат дълготрайно значение в живота ви. Прекарвайте възможно най-много време със своя партньор и приятели и можете да постигнете много напредък заедно не само във връзката си, но и в общите си цели и желания.

 

СКОРПИОН

Твърде дълго се задържахте в миналото и сезонът на Везните е тук, за да ви помогне да намерите баланс в живота си. Бившите се завръщат, незавършените работни задачи и проекти отново стават актуални и вие сте помолени да приключите с всичко това завинаги.

 

СТРЕЛЕЦ

Вие сте социална пеперуда в момента, Стрелци! Това е най-доброто време от годината, което да прекарате с вашите близки. Създавате нови връзки и се отдалечавате от гадните, токсични приятели. До края на сезона на Везните ще сте намерили или създали обкръжение, в което се вписвате перфектно.

 

КОЗИРОГ

Всички очи са вперени във вас точно сега! Това е критичен момент, особено що се отнася до кариерата ви. Завършвате големи проекти и работата ви е призната и възнаградена. Като се има предвид това, вашите недостатъци също ще бъдат забелязани и последствията ще бъдат бързо премахнати. Дайте най-доброто от себе си, работете здраво и може да завършите месеца с бонус или повишение!

 

ВОДОЛЕЙ

Този месец е свързан с разширяване на хоризонтите и перспективата ви. Срещате хора, които са напълно различни от вас, и в процеса научавате тонове за света около вас. Тези взаимоотношения ще ви направят по-добре всестранно развит, осъзнат и интелигентен човек, така че ги подхранвайте.

 

РИБИ

Вашият любовен живот е много по-интимен и еротичен в момента. Сезонът на Везните ви подтиква да се отдадете изцяло на партньора си и да го оставите да направи същото за вас. До края на месеца ще изпитате чувство на обвързаност с любовта си. Но ако сте необвързани, внимавайте с кого се свързвате – влюбването е почти гарантирано.

Edna.bg

 

Вижте още: 

Хороскоп за 21 септември – ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ