Любовен хороскоп за почивните дни (за 24-25 септември)

Любовен хороскоп

Овен

Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или правейки някакво есенно почистване, подреждане на гардеробите, а в края на деня да се гушнете в любимия.

Телец

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Близнаци

Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се очертава да е спокоен за вас, оставете се на течението и не се съпротивлявайте.

Рак

Може да се каже, че звездите ще се погрижат да не ви е скучно, но предимно в професионален план. Разбира се, не е изключено да намерите малко романтика по служебна линия или пък безобиден флирт с колега. Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи, но пък обещава да не е никак скучен.

Лъв

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Този уикенд ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да направите своите искания, особено ако сте намислили нещо конкретно от доста време.

Везни

Точно по ваш вкус – любовният ви живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. Ще бъдете развълнувани, но едновременно с това във връзката ви ще цари хармония.

Скорпион

Сексуалният ви живот през уикенда ще бъде вълнуващ. Но още по-хубаво е това, което ще следва, а именно задушевни разговори, разкриващи най-съкровените желание и на двама ви.

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще бъдат приятно изненадани от половинката – може би с подарък, вкусно приготвено любимо ястие или нещо по-пикантно. Готови ли сте за тях?

Козирог

Време е да запретнете ръкави и да се захванете с проблемите, които изискват някакъв вид компромис. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените.

Водолей

Доверете се на изненадите на вашия любим, който ще се постарае много за вас този уикенд. Отдайте се на любовта, която грее около вас.

Риби

Ще успеете да вземете важно решение в любовта, което ще ви успокои много. Последните дни сте били напрегнати, но този уикенд ще разпуснете и ще съберете сили.

От iWoman.bg

Четете още: