Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври (РИБИ)

зодиакален знак риби

Седмицата от 26 септември до 2 октомври ще ви предложи интересни преживявания, които ще успеят да ви създадат моменти на изненада. Вероятно те ще касаят вашия личен живот, личните ви стремежи и желания.

Мнозина ще се зарадват през тази седмица на специално събитие или новина в дома си.

През тези седем дни ще имате възможност да реализирате свои очаквания за семейството си, в повечето случаи благодарение на доброто планиране и на помощта, която ще получите от роднини, приятели и други хора.

През седмицата ще проведете разговор с роднина, който ще определи ваше решение.

Седмицата ще бъде благоприятна за равносметка на досегашните ви професионални постижения. Тези от вас, които се чувстват неудовлетворени ще могат да си потърсят нова работа или да проявят интерес към нова позиция.

Всяка промяна свързана с работата ви ще трябва да бъде добре обмислена, защото решенията и действията ви през тази седмица ще имат дълготрайно значение за бъдещето ви.

През тази седмица може да ви се наложи да отложите една среща поради възникването на нов, по-важен ангажимент.

Ще научите за кражба или загуба свързана с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.

Момчетата и момичетата ще очакват среща, разговор или събитие свързано с човек роден под земен зодиакален знак. През седмицата определено ще сте в настроение за любовни преживявания, особено ако нямате партньор в момента до себе си. Ще търсите възможности да създадете нови познанства, да комуникирате с нови хора, да се забавлявате.

От Astro.velida.net

Четете още: