Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври (ТЕЛЕЦ)

Зодиакален знак телец

През седмицата от 26 септември до 2 октомври избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас.

Внимателни бъдете когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами проблеми, усложнения или недай си Боже, врагове.

През тази седмица внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер.

Ще възникнат неприятности или други неочаквани ситуации с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция или решение.

През седмицата мнозина ще разрешават проблем или ще имат ангажимент свързан с имот, за който регулярно се полагат някакви грижи. Възможно е по някакъв начин това да има връзка със съседи или с наематели.

Тази седмица ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои решения свързани с човек от семейството. Избягвайте да помагате, ако не са ви помолили, но дори и тогава не помагайте на всяка цена, а добре помислете за евентуалните последствия.

През тази седмица ще възникнат грижи или неотложни ангажименти с ваши родители.

Момчетата и момичетата ще трябва добре да систематизират получената през тази седмица информация. Ще научите много полезни неща, но и може да бъдете манипулирани от фалшиви новини или имейли. През седмицата ще сте податливи на паника, както и на лесно попадане под влиянието на негативни, песимистични хора.

От Astro.velida.net

Четете още: