Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври (ДЕВА)

зодиакален знак дева.

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще ви се наложи да създавате хармония и разбирателство в отношенията между хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат собствените ви деца, родители, брат или сестра и други роднини или приятели.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др.

Клиент, ръководител или бизнес партньор ще ви помогне за един успех или ще имате финансова изгода от действията си заедно, в екип.

Тази седмица може да се запомни с получаване на пари от заплата, от приключен бизнес ангажимент или от банкова институция.

Ваша среща, разговор или контакт с човек от населеното място, където живеете ще трябва да бъде премислен внимателно преди да дадете съгласие или обещание.

Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия, които да ви злепоставят, да наранят репутацията ви.

През седмицата ще възникнат моменти на безпокойство свързани с пътуване или със събития, които се случват в друго населено място (държава).

През тази седмица пътувайте само ако това е крайно необходимо.

Момчетата и момичетата ще имат динамична седмица с повече срещи и разговори с хора отблизо и далеч. През тази седмица ще бъде важно да приемате малките радости в живота си с по-голямо вълнение и оценяване на тяхното значение. Възможни са интересни романтични преживявания с човек от друго населено място или друга националност.

От Astro.velida.net

Четете още: