Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври (ОВЕН)

зодиакален знак овен

През седмицата от 26 септември до 2 октомври насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти свързани с наследство и др.

За съжаление тази седмица ще се запомни с окончателна раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод или за начало на нов самостоятелен живот. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми.

През тази седмица мислете повече преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Не изваждайте „скелети от гардероба“ защото и при вас има какво да се покаже. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава, завистлива и злобна такава.

Вашият Дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате! Нали това е вашата мисия на земята, да растете, а не да се принизявате?

През тази седмица може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни и те ще ви завърнат към първоначалната ваша жизнена пътека.

Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни и юридически дела, стига да не сте се забъркали в някакви нелегални дейности.

От Astro.velida.net

Четете още:

Зодиите, които най-много се нуждаят от секс