Съдбовно пълнолуние в Овен: Как ще се отрази мощната му енергия върху всяка зодия

Луна

iStock

Пълнолунията са време за освобождаване и разчистване. Ако имате излишък в живота си, това е моментът той да отиде на вятъра. Чрез тиха медитация, обмяна на мисли или духовна практика пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем.

Пригответе се да погледнете назад: пълнолунието в Овен на 9 октомври е астрологичен намек да си припомните колко сте пораснали. Приемете това ръководство като месечно напомняне да обмисляте и преразглеждате намеренията си – вашият хороскоп е подкана за саморефлексия.

На 9 октомври пълнолунието в Овен ще се противопостави на Слънцето във Везни, завършвайки своя цикъл. В астрологията Луната се свързва с детството, майчинството, отглеждането и емоциите. Как почитате човека, който някога сте били? Сега е страхотен момент да обмислите моментите си на лидерство и развитие чрез миналия си опит. Чрез саморефлексия ние сме вдъхновени да цъфтим отново.

Ето как ще се отрази пълнолунието в Овен на вашата зодия:

 

ОВЕН

Как виждате себе си, Овен? Един от начините, по които показваме себе си, е като решим да внимаваме с кого прекарваме времето си. „Приятел“ е термин, който може би използвате твърде свободно. Разбира се, само вие можете да определите какво означава тясно партньорство за вас. Отделете време, за да определите какво означава истинското приятелство за вас и кажете на близките си, че ги цените.

 

ТЕЛЕЦ

Може бързо да отхвърлите чувствата си или да млъкнете, когато ви попитат за страховете ви. Запомнете, скъпа земна зодия, че това, което чувствате, често се отразява във вашето тяло и среда. Когато не сте добре, вашето физическо пространство отразява психическото ви състояние. Отделете време да се огледате и да проверите ума и тялото си. Размишляването върху това как изглежда вашето пространство и как се чувства тялото ви, когато се справяте добре, е сигурен начин да стимулирате самосъзнанието си.

 

БЛИЗНАЦИ

Уверете се, че не се разкъсвате прекалено, скъпи Близнаци. Вие сте доста социални, така че няма как да не бъдете на всички места едновременно! Впечатляващо е как можете да се развиете цифрово, физически, умствено и духовно. Не забравяйте да се свържете със себе си – може би ви предстои социална детоксикация (и не, това не означава да забравите всичките си приятели). Помислете къде изчерпвате енергията си и се отдръпнете, ако е необходимо!

 

РАК

Вие се зареждате чрез кариерата си и това е забележително! С планетата на мъдростта Юпитер, който все още ретрограден, по време на пълнолунието вие сте натоварени да помислите колко далеч сте стигнали. Спомняте ли си стъпките, които трябваше да предприемете, за да стигнете до мястото, където сте? Жертвите и грешните стъпки, които сте направили по пътя, не трябва да остават неоценени. Как станахте толкова смели?

 

ЛЪВ

Върнете се назад, много назад, когато сте били мнооого по-малки. Какво помогна на по-младата ви версия да почувства страст към ученето? Да размишлявате върху младостта си е чудесен начин да развиете ново чувство за вдъхновение и стремеж. Колкото повече стимули създадете, толкова по-лесно ще ви бъде да изричате нови идеи във Вселената. Когато започнете да говорите, тогава можете да насърчите творчеството. 

 

ДЕВА

Около вас се случват много промени. Едната е как взаимодействате със света. Това, което сте смятали за странно като дете, днес е стандарт. Може да е трудно да се адаптирате към промените; кой знаеше, че ще има такова нещо като „ново нормално“. Бъдете отворени към себе си и изпитвайте повече състрадание към себе си. Не сте сами в това, че трябва да преминете през фазата на преоткриване.

 

ВЕЗНИ

Колкото повече енергия влагате в себе си, толкова по-привлекателни изглеждате, Везни. Изглежда, че привличате погледите на много почитатели. Ако се интересувате от някого, сега е чудесен момент да флиртувате и да видите как ще ви отвърнат. Тревожете се по-малко за отхвърляне и повече за постигане на яснота в отношенията. 

 

СКОРПИОН

Прекарали сте много време в медитация, съзерцание и режим на самоусъвършенстване. Тъй като сте отделили време да се развиете, вие сте си дали разрешение да станете по-внимателни и загрижени. Може да искате да се оттеглите, но светът изисква вашето присъствие! Изградете постоянна рутина за вашия личен растеж, така че да не се налага винаги да сте в режим на самопомощ! 

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, от всички зодии вие сте най-готови за флирт и евентуално за връзка! Любовта и привързаността са достъпни за вас и те могат да стигнат толкова далеч, колкото сте готови. Ще оставите ли влюбените да ви подминават или ще дадете шанс на някой специален? Понякога най-предизвикателната част от любовта е да си я позволите, а пълнолунието в Овен е страхотно време да бъдете спонтанни. Само вие знаете кога чувствате, че моментът е подходящ!

 

КОЗИРОГ

Намирането на спокойствие със семейството ви е сигурен начин да се отпуснете. Като усърден работник знаете, че е лесно да бъдете погълнати от планове и задължения. Това, което може да възнамерявате да бъде кратък проект, може да се превърне в работа до късно или дори по-лошо – цяла нощ! Не пропускайте да отделите време за любимите си хора.

 

ВОДОЛЕЙ

Да се ​​научите да изразявате мнението си е процес през целия живот, Водолеи. Промените и растежът се случват, когато мислите, че сте се научили как да артикулирате мислите си перфектно. Направете място за нова информация и покажете желание да се отнасяте към общуването като към практика. Комуникацията е грешна само когато говорите зло на другите или позволявате на хората да ви нараняват със своите думи. Не забравяйте, че да отстоявате себе си не е същото като да спорите с хората. 

 

РИБИ

Когато научавате какво е важно за тези, които цените, уверете се, че се грижите за ценностите си. Това пълнолуние е предшественик на много преживявания, които ще ви помогнат да си припомните най-важното за вас. Инвестирането в това, което смятате за важно, е отличен начин да позволите на хората около вас да ви разберат по-добре. Ще се изненадате кой е готов да ви подкрепи, когато споделите вашите мечти и идеи с Вселената. 

Edna.bg

 

Вижте още: 

Седмичен хороскоп за 10 – 16 октомври (ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ)