Тази вечер с хитовата група „Молец“ откриват варненския Октоберфест

ВАРНА новини лого

Биреният фест ще се провежда в два поредни уикенда на поляната до спортните игрища в парка на Аспарухово.

Ежедневна томбола с най-разнообразни подаръци (може да се изредят) ще зарадва някой от многобройните гости на събитието. Специална вип зона с предварителни резервации и сервис са подготвили организаторите, което се прави за първи път на подобно мероприятие. Над 300 вида бира от цял свят, коктейл-бар, различни атракциони, разнообразна музикална програма и богато разнообразие от кулинарни изкушения ви очакват в фестивалната зона на 7,8,9 и 14, 15, 16 октомври.

За разлика от баварския Октоберфест бирата няма да 12 евро за литър, а само 8 лв. (литъра).

Освен с изобилие от хубава бира и музика на живо, петото издание на Varna Oktoberfest 22 ще зарадва своите посетители и с много забавления и изненади! Събитието ще се проведе в дните от 7 до 9 и от 14 до 16 октомври в парк „Аспарухово“ в морската ни столица.

Забавен момент от фестивала ще бъде специално декорирното Баварско ретро фото, където всички посетители ще могат да си направят уникална снимка за спомен, облечени с автентични баварски носии.

Предвидена е и ежедневна томбола със страхотни награди, сред които: ваучери за безплатна консумация в няколко заведения, ваучери за ползване на минерален басейн, ваучери за салони за красота, безплатни карти за фитнес, танци, кангоджъмп и най-голямата изненада – 2 уикенда за 2-ма в етнографски комплекс край Варна.

Специална детска програма е предвидена в събота и неделя в часовете от 12 до 17 часа в която различни танцови и певчески формации ще демонстрират своите таланти и ще забавляват публиката.

Организаторите включват за първи път и една нова опция за своите фенове – VIP зона със сервиз с предварителни резервации, където всеки, които е заявил своята маса, ще има възможността да се наслаждава на любимите си изпълнители в непосредствена близост до сцената.

Октоберфест

Освен запазеното място, резервацията за ВИП зоната включва: вход, място за паркинг (до 2 автомобила за 1 маса) и специално внимание от екипа на Oktoberfest. Цената на услугата е 80 лв. за маса с капацитет до 6 възрастни и 2 деца. Телефон за резервации: 0879 166 242.

Входът за Varna Oktoberfest 22 ще бъде 5 лв., а през съботите и неделите до 17 ч. – входът ще бъде свободен. За деца до 10 години – също.

ВН

Прочетете още:

Нестандартна изложба подреждат в парка в „Аспарухово“